Suma pe care o cere Florin Ristei pentru un concert de o oră: „Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin” VIDEO

Suma pe care o cere Florin Ristei pentru un concert de o oră: „Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin” VIDEO

Invitat în cadrul unui nou episod din „Testul poligraf”, serie făcută pe YouTube de cunoscutul vlogger Selly, artistul Florin Ristei a făcut publică suma pe care o cere pentru a cânta o oră.

Prezentator TV și cântăreț, Florin Ristei a câștigat în urmă cu mai bine de un deceniu „X Factor România”. Ulterior, cariera sa s-a aflat pe pantă ascendentă . El a prezentat alături de Diana Munteanu emisiunea „Prietenii de la 11”, difuzată la Antena 1, a participat la show-ul „Te cunosc de undeva” și a fost jurat al emisiunii „X Factor”.

Activând în industria muzicală de ani buni, mulți s-au întrebat câți bani câștigă cântărețul din marea sa pasiune. În acest sens, Florin Ristei și Speak au fost protagoniștii celui mai recent episod din „Testul poligraf”, serie făcută de vloggerul Selly pe Youtube.

Florin Ristei a dezvăluit câți bani cere pentru un concert de o oră. Foto: Arhivă

În cadrul episodului cu pricina, artistul Speak a remarcat faptul că Ristei poartă un ceas foarte scump și a precizat că acesta are „foarte mulți bani”.

Tu ai foarte mulți bani”, a afirmat artistul Speak.

Foarte mulți bani?! Comparativ cu mama. Cu cine?”, a replicat mirat Ristei.

Cu multă lume. Vă zic eu cât ia el pentru un concert și faceți voi calculele. Uite și ce are la mână…”, a mai adăugat Speak.

Cât iau pe un concert?! 8.500 de euro cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin”, a dezvăluit Florin Ristei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

4 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

5 Citiți și judecați voi...