Șumudică, anunț-șoc. Se lasă de antrenorat: „M-am săturat”

Șumudică, anunț-șoc. Se lasă de antrenorat: „M-am săturat”

Tehnicianul român Marius Șumudică a anunțat lăsat lumea mască la aeroportul Otopeni, când a plecat spre Arabia Saudită. Șumi a anunțat că va mai antrena decât 3-4 ani, apoi se va dedica familiei și va deveni analist TV.

Marius Șumudică a anunțat că va antrena până la 55 de ani. Foto Arhivă Adevărul

„Eu când voi termina contractul în străinătate, îmi doresc să mă retrag din fotbal, din antrenorat. Nu îmi doresc să mai antrenez în România. Vreo 3-4 ani îmi doresc să mai antrenez în străinătate, apoi vreau să continui în televiziune.

Nu m-a supărat nimic, asta e decizia mea irevocabilă. Mai antrenez 3-4 ani la un nivel bun, în străinătate. Mă retrag din antrenorat, mi-a ajuns. Vreau să rămân în fenomen. Cel mai ușor ar fi să lucrez în televiziune”, a declarat Marius Șumudică pe aeroport.

Îi e greu departe de familie

„Eu am contract cu Digi acum, mă așteaptă înapoi acolo. Nu îmi doresc să mai antrenez. Am ajuns la capătul puterilor. Mai antrenez 3-4 ani, ca să pot sta liniștit, atât eu, cât și familia mea.

Încă îmi place să antrenez, dar în jurul vârstei de 55 de ani mă voi retrage, vă promit. Rapid are un antrenor foarte bun, nu o să revin eu. O să mai vorbesc de colegi doar când o să fiu expert la televiziune. Atunci nu o să scape nimeni de gura lui Șumudică.

Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat. Mai stau câțiva ani în străinătate, 4 ani, pe un salariu bun, ca să merite sacrificiul pe care îl fac. Nu este ușor să fii departe de familie”, a declarat Marius Șumudică la plecarea în Arabia Saudită.

Campion al României cu Astra

În România, Marius Șumudică a câștigat titlul cu Astra Giurgiu, în sezonul 2015-2016. A contribuit și la titlul câștigat de CFR Cluj în sezonul 2020-2021, fiind demis după 6 etape, deși echipa era pe primul loc, cu maximum de puncte. În trecut, a mai fost la Rocar, Inter Gaz, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, FC Vaslui, U Cluj și Concordia Chiajna.

În străinătate, în afară de echipa actuală, Al Raed, Șumudică a mai antrenat pe Kavala, Al Shabab, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor și Malatyaspor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”