Șumudică duce manelismul la alt nivel: Imagini de „no comment“ după eliminarea sa de către arbitru VIDEO

Șumudică duce manelismul la alt nivel: Imagini de „no comment“ după eliminarea sa de către arbitru VIDEO

Când a semnat contractul cu Gaziantep, o echipă într-o situație catastrofală, pe ultimul loc al clasamentului în prima ligă turcă, Marius Șumudică (52 de ani) a promis că șefii, dar și fanii vor vedea un antrenor cu un alt tip de comportament. Declarația românului a venit în contextului în care, la precedentul mandat la Gaziantep, Șumudică a plecat, provocând un scandal uriaș. Și a „reușit“ o „performanță“ demnă de Cartea Recordurilor, după cum Adevărul a scris aici.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

În stilul său caracteristic însă, Șumudică a și uitat de declarațiile sale din momentul revenirii la Gaziantep. Pentru că, în continuare, are un comportament șocant în zona tehnică, pe bancă, în timpul și după terminarea meciurilor. Primul episod, demn de „manelizarea fotbalului“, a fost arătat de Adevărul aici, acum vreo trei săptămâni. Luni, Șumudică a fost, din nou, în prim-plan, cu o altă mostră de comportament manelistic.

În timpul meciului câștigat cu Rizespor acasă, scor 2-0 (golurile au fost marcate de românii Alex Maxim și Denis Drăguș), Șumudică a văzut cartonașul roșu, în minutul 58. Potrivit Digi Sport, eliminarea l-a și propulsat pe primul loc într-un top nedorit în fotbalul turc: cel mai eliminat tehnician al primei ligi, cu șase „roșii“ adunate la diferite echipe din Superliga turcă!

Numai acest bilanț nedorit ar fi un motiv suficient pentru ca Șumudică să-și revizuiască, totuși, atitudinea. Aproape sigur însă, nu vom vedea așa ceva. Mai ales că, după eliminarea din meciul de luni, Șumudică s-a dus în tribune, printre fanii echipei sale, și a început un dans oriental, în timp ce era filmat de oamenii din jurul său! Imaginile au fost oferite pe rețelele de socializare, pot fi văzute mai jos și vorbesc de la sine:

Rezultatele sunt de partea lui

Dacă antrenorul Marius Șumudică are un comportament fără nicio legătură cu codul de conduită al postului său, în schimb, rezultatele sunt, deocamdată, de partea lui la Gaziantep. Românul a preluat echipa de pe ultimul loc, cu înfrângeri pe bandă, și acum, după 11 etape, Gaziantep ocupă locul 13 din 20 cu 12 puncte. Așadar, Șumudică a „resuscitat“ echipa, bilanțul său fiind de 8 meciuri, 5 victorii, 0 remize și 3 înfrângeri. Golaveraj: 11-7. De precizat că o victorie a fost obținută în Cupa Turciei.

După succesul de luni cu Rizespor (2-0), Gaziantep s-a dus la 2 puncte de locul 17, ocupat de Pendikspor, primul care duce în liga secundă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?