Șumudică, strivit verbal de patronul CFR-ului: Tirada lui Nelu Varga la adresa antrenorului

Șumudică, strivit verbal de patronul CFR-ului: Tirada lui Nelu Varga la adresa antrenorului

Marius Șumudică (52 de ani) e un adevărat „magician“ printre antrenorii români din străinătate! Pentru că, în cazul colegilor săi de breaslă, cei mai mulți dintre ei sunt atât de ocupați cu ce au de făcut la echipele lor, încât aparițiile lor mediatice în presa din România sunt extrem de rare. De pildă, trebuie să cauți mult și bine ca să găsești ultimele declarații date de oameni precum Cosmin Olăroiu (Al-Sharjah), Ladislau Boloni (Metz) sau Răzvan Lucescu (PAOK Salonic), la o emisiune din România.

În cazul lui Șumudică, în schimb, acesta dă senzația că stă cu receptorul la ureche, la Buraidah, unde antrenează Al-Raed (Arabia Saudită)! Pentru că Șumi e o prezență constantă, prin telefon, la emisiunile sportive din țară! Și, periodic, apar zvonuri bine plasate legate de ofertele pe care le-ar avea de la diferite echipe în criză, precum CFR Cluj și Rapid.

În ultima perioadă, aceste speculații au fost lovite de reacții dure din partea cluburilor amintite. Dacă cei de la Rapid s-au rezumat să zică, ferm, că nu se pune problema plecării lui Mutu, în schimb, de la CFR Cluj a venit o reacție acidă la adresa lui Șumudică! În dialog cu „Fanatik“, patronul Ioan Varga l-a făcut praf pe tehnicianul pe care l-a dat afară de la CFR Cluj, cu mare scandal, la nici trei luni după numirea sa în funcție, în sezonul 2021-2022.

Ce a spus Ioan Varga?

*Ceea ce spune Marius Șumudică despre venirea la CFR Cluj este o mare vrăjeală. O balivernă! Am văzut și eu declarația lui. Nici nu se pune problema ca Șumudică să vină la CFR Cluj!

*Oameni ca Ionuț Chirilă și Marius Șumudică sunt niște personaje care se bagă singure în seamă și nu trebuie băgate în seamă. Noi avem un antrenor, pe Dan Petrescu, și o să mergem cu Dan Petrescu înainte, așa cum am vorbit până acum și așa cum am declarat.

15

meciuri a adunat Marius Șumudică pe banca celor de la CFR Cluj: 9 victorii, 1 egal, 5 înfrângeri. Golaveraj: 22-21.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante