Sunt acri strugurii/Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

Sunt acri strugurii/Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

Sunt acri strugurii/Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”.

În sezonul opt din show-ul „Vocea României”, Andra a făcut parte din juriu alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Doar că nu a fost chiar ce și-a imaginat ea.

Știa ce presupune emisiunea, dar nu s-a așteptat ca „înțepăturile” dintre antrenori să fie la ordinea zilei. Astfel că după ce s-au încheiat filmările, artista i-a anunțat pe producători că vor trebui să-i găsească înlocuitor.

Artista a învățat de-a lungul timpului să facă față oricărei provocări, dar formatul emisiunii „Vocea României”, unde a fost jurat doar un singur sezon, a făcut-o să-și dea seama că sunt unele lucruri pe care nu este dispusă să le facă.

Andra spune că în cadrul show-ului „trebuia să fie rea” și trebuia să să lupte cu ceilalți jurați pentru un concurent, iar adesea se ajungea și la mici „cuțite”, iar asta nu i-a plăcut deloc.

Ea își dorea doar să-i antreneze pe consurenți și să le împărtășească și lor din cunoștințele pe care ea le-a acumulat în timp, fiind o profesionistă desăvârșită. Așa că după ce s-au încheiat filmările la sezonul 8 al emisiunii, artista i-a anunțat pe producători că vor trebui să o înlocuiască în sezonul 9, căci nu mai vrea să facă parte din juriul emisiunii, arată wowbiz.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...