Sunt acri strugurii/„Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact?”/Alex Bodi, declarații penibile despre Bianca Drăgușanu

Sunt acri strugurii/„Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact?”/Alex Bodi, declarații penibile despre Bianca Drăgușanu

Relația dintre Bianca Drăgușanu, care susține că s-a îmbogățit din reclame și din vânzarea rochiilor de lux, și Alex Bodi, fostul ei soț, devine pe zi ce trece tot mai tensionată.

Bianca Drăgușanu, desființată de Alex Bodi

Contactat de reporterii Impact.ro , celebrul om de afaceri o desființează, din vorbe, pe femeia, pe care, cândva, o adora: ”Eu nu înțeleg, ce afaceristă e ea? Ce facem, mai exact?”.
Alex Bodi a dorit să precizeze, în exclusivitate pentru impact.ro , că nu are de gând să se împace cu Bianca Drăgușanu, fosta l
“Pe mine, unul, nu mă mai interesează ce face fata asta. Am viața mea, ea are viața ei, fiecare cu drumul său în viață. Nu ați văzut? Ba face nuntă, ba nu mai face, ba se ceartă, ba se împacă iar cu Gabi Bădălău”, a spus Alex Bodi.
Mai mult, Alex Bodi neagă faptul că i-ar fi cerut Biancăi Drăgușanu să îi mai acorde o șansă:
“Ea a zis de o șansă, din partea ei, pentru mine. Vreau să vă zic că nu i-am cerut vreo șansă. Nu există cale de împăcare între noi doi. Să se scrie despre ea, Bianca e vedeta, se scrie de 20 de ani despre ea. Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact? În ultimele luni apare la televizor doar cu subiectul Alex Bodi”, a mai adăugat Alex Bodi, pentru impact.

Alex Bodi, despre Bianca Iordache, bomba sexy cu care se afișează

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat oficial pe 1 august 2019, cu scandal. După despărțire, Alex Bodi părea că și-a găsit liniștea în brațele focoasei rusoaice Daria Radionova, de care însă s-a separat în urmă cu câteva săptămâni.

Recent, afaceristul s-a afișat cu o altă Bianca, nimeni alta decât celebra bombă sexy Bianca Iordache, care adoră luxul:

“Nu este nimic între mine și Bianca Iordache. Vorbim, în continuare, suntem prieteni. Nu se pune însă în discuție o nuntă, Doamne ferește! Suntem prieteni, ieșim în oraș, mergem la masă, nimic mai mult”, s-a mai confesat Alex Bodi, pentru Impact.ro.

Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu: ”Merită ceva mai bun decât mine”.

Gabi Bădălau a anunțat, săptămâna trecută, despărțirea de Bianca Drăgușanu:

“Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație.

Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare, care s-a făcut, este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este pentru ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar, îmi doresc că toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți că oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a menționat el, la Antena Stars.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”