„Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!”

„Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!”

Omul de afaceri Cristian Tânțăreanu a dezvăluit că fost infectat cu noul coronavirus și a transmis un mesaj dur pentru persoanele care dezinformează și nu sunt imunizate. Doar faptul că a avut schema completă de vaccinare, l-a salvat de la o formă mai agresivă a bolii.

Milionarul din Corbeanca a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat de urgență în spital din cauza stării sale precare de sănătate. Timp de o săptămână, Cristian Tânțăreanu a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Din fericire a făcut o formă ușoară a bolii, iar medicii au făcut tot posibil ca starea de sănătate a milionarului să-i permită să plece pe picioarele sale acasă.

”Am fost bolnav, m-am vindecat. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile au venit acasă. Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Fanatik.

Cristian Țânțăreanu, mesaj dur pentru persoanele nevaccinate: I-aș băga în pușcărie

Cristian Țânțăreanu are un mesaj dur pentru oamenii care dezinformează și care nu cred în existența virusului. Cristian Țânțăreanu a transmis un mesaj dur pentru persoanele nevaccinate. De asemenea, el este consternat de modalitatea în care autoritățile din România gestionează situația actuală.

“Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!

Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există legea acum, nu știu cum se cheamă, au dat-o ei mai demult. A doua treabă… ca să îi conving, ăia care spun ‘nu’ și ajungeau la spital și mureu mă duceam și îi filmam pe toți muribunzii nevaccinați când își dau obștescul sfârșit. Îi dădeam la televizor, iar la înmormântare mă duceam și spuneam: ‘Mă, criminalule, tu ai omorât-o pe mă-ta, l-ai omorât pe tac-tu, mâncând rahat. Nu da ochii peste cap, că tu i-ai omorât!’

Cu o treabă d-asta, cu ei filmați murind și cu forța legii… A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”, a mai spus Cristian Țănțăreanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa