„Sunt gata să încerc orice"

„Sunt gata să încerc orice"

Australianca Annie Knight, femeia considerată „cea mai activă femeie din punct de vedere sexual", care susține că s-a culcat cu 300 de bărbați într-un an, a împărtășit câteva dintre cele mai ciudate cereri video personalizate pe care le primește de la abonații ei de pe TikTok și OnlyFans.

Potrivit stirileprotv.ro, care citează Daily Star, tânăra de 26 de ani a dezvăluit care a fost cea mai trăsnită cerere pe care a primit-o vreodată.

„Am primit un eseu de trei pagini ca un scenariu, scris cu replici exacte pe care trebuia să le citesc. Iar scenariul era despre mine ca fiind soția celui mai bun prieten al unui tip, și că el urma să vină să mă ajute cu ceva, iar cel mai bun prieten era plecat și eu chiar îl doream."

Annie a spus că a trebuit să-l refuze pentru că scenariul era mult prea detaliat.

„Nu sunt o actriță atât de bună", a explicat ea, adăugând că bărbatul îi oferise 500 de dolari să interpreteze rolul

Dezvăluirile vin după ce Annie a apărut săptămâna aceasta într-o emisiune TV, vorbind despre aventurile ei picante, în care s-a lăudat că s-a culcat cu 300 de bărbați și femei în decursul unui singur an.

„Sunt gata să încerc orice", a spus ea, confirmând că face „cam orice" pe contul ei OnlyFans.

Ea a mărturisit că s-a culcat cu cinci persoane diferite într-o singură zi - explicând că găsește bărbați pe aplicațiile de dating și că are și o listă de 'obișnuiți' cu care face sex. „Mă simt plină de energie după aceea. Sexul mă face să mă simt bine. Este menit să te facă să te simți bine" a mărturisit Annie.

Ea s-a lăudat că a făcut sex sub o masă de restaurant, în timp ce se afla la o întâlnire.

„Terminasem cina și ajunsesem la desert", a glumit ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”