Sunt și POZE! Șefa DNA, la podgoria lui Ghiță, în 2011! Penalul spune că el ACOLO a CUNOSCUT-O!

Continuă telenovela Ghiță-Kovesi-Penal! Deja asistăm la un joc de strategie. Foarte interesant, dacă n-ar fi din ce în ce mai puțin clar și, din păcate, din ce în ce mai mult obscur. Cu jumătăți interesate de adevăr și de-o parte și de alta. Deci, noi dezvăluiri! Iar subiectul a fost pregătit cu atenție de tabăra Penal-Ghiță. UPDATE/S-a trezit și tăticul duetului infracțional Ponta-Ghiță, numitul Traian Băsescu...

Mai întâi, Gelu Vișan al lui Ghiță, fostul ofițer SRI Daniel Savu a transmis că există imagini din 2011 cu Ghiță și Kovesi care vor fi făcute publice. ”Sunt imagini cu cei doi și el vor apare în presă!”, a spus Daniel Savu, senator PRU, la Antena 3.

Apoi a intrat Ghiță la el la Cocina TV și a confirmat informația. 

”A fost o petrecere privată, era toamnă, se culegea via. A venit și Ponta, și atunci s-au cunoscut prima dată”, a spus, sâmbătă, deputatul Sebastian Ghiță.

”Nici nu m-am lăudat cu chestiunea asta, nici nu m-am folosit de prietenia cu doamna Kovesi”, susține Ghiță. 

Și, ce să vezi, a intrat în horă și Penalul, care zilele acestea a stat pe coadă.

Într-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea Q&A, Penalul spune că, în 2011, Sebastian Ghiță era mai prieten cu Laura Codruța Kovesi decât cu el, și spune că i-a găsit pe cei doi împreună, la o podgorie din Prahova.

”Prima dată în viața mea, când m-am întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiță, nu acasă. Nu știu dacă o mai are acum, avea o podgorie între Ploiești și Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi în 2011”, a spus Penalul la Antena 3.

 Hop și Băsescu, la mișto, pe Facebook...

„Mă aştept ca inculpatul tupeist Sebastian Ghiţă şi plagiatorul Victor Viorel Ponta, care și-au permis să spună că eu am fost seful Codrutei Koveși, să primească o replică pe măsura tupeului lor.
Mi-a plăcut răspunsul dat ieri de Laura Codruţa Koveşi, citez “nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă“. Răspuns ferm şi fără echivoc, specific unui înalt magistrat cu onoare.
Cu toate acestea, în spaţiul public circulă două poveşti care trebuie să primească un răspuns la fel de ferm şi menţionez pe scurt poveştile:
1. Laura Codruţa Koveşi, în calitate de Procuror General, a apelat la inculpatul Sebastian Ghiţă pentru realizarea unui raport tehhnic favorabil cu privire la propria-i lucrare de doctorat.
2. În perioada 2011 - 2014, cînd îndeplinise şi îndeplinea succesiv funcţiile de Procuror General şi Procuror Şef DNA, Laura Codruţa Koveşi îl vizita relativ frecvent pe inculpatul Sebastian Ghiţă la domiciliul său din Ploieşti, participând la evenimente şi sărbători de familie (in acea perioadă, Sebastian Ghiţă era inculpat în dosarul Tracia – Asesoft).
Cu certitudine, cele două poveşti, sper eu fabricate şi care circulă în spaţiul public, au ca obiectiv erodarea credibilităţii şefei DNA. În acelaşi timp, sunt convins că aceste poveşti publice nu vor putea deturna cursul dosarelor penale facute corect de procurori, pentru că DNA este o instituţie şi nu un singur om.
Cred că toţi cei care au investit şi investesc încredere în Laura Codruţa Koveşi au nevoie de un răspuns public ferm al acesteia.
Sper din tot sufletul ca, la sfirşitul acestei întîmplări publice, cel încoronat cu titlul de mincinos să fie Sebastian Ghiţă.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut