Sunt și POZE! Șefa DNA, la podgoria lui Ghiță, în 2011! Penalul spune că el ACOLO a CUNOSCUT-O!

Sunt și POZE! Șefa DNA, la podgoria lui Ghiță, în 2011! Penalul spune că el ACOLO a CUNOSCUT-O!

Continuă telenovela Ghiță-Kovesi-Penal! Deja asistăm la un joc de strategie. Foarte interesant, dacă n-ar fi din ce în ce mai puțin clar și, din păcate, din ce în ce mai mult obscur. Cu jumătăți interesate de adevăr și de-o parte și de alta. Deci, noi dezvăluiri! Iar subiectul a fost pregătit cu atenție de tabăra Penal-Ghiță. UPDATE/S-a trezit și tăticul duetului infracțional Ponta-Ghiță, numitul Traian Băsescu...

Mai întâi, Gelu Vișan al lui Ghiță, fostul ofițer SRI Daniel Savu a transmis că există imagini din 2011 cu Ghiță și Kovesi care vor fi făcute publice. ”Sunt imagini cu cei doi și el vor apare în presă!”, a spus Daniel Savu, senator PRU, la Antena 3.

Apoi a intrat Ghiță la el la Cocina TV și a confirmat informația. 

”A fost o petrecere privată, era toamnă, se culegea via. A venit și Ponta, și atunci s-au cunoscut prima dată”, a spus, sâmbătă, deputatul Sebastian Ghiță.

”Nici nu m-am lăudat cu chestiunea asta, nici nu m-am folosit de prietenia cu doamna Kovesi”, susține Ghiță. 

Și, ce să vezi, a intrat în horă și Penalul, care zilele acestea a stat pe coadă.

Într-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea Q&A, Penalul spune că, în 2011, Sebastian Ghiță era mai prieten cu Laura Codruța Kovesi decât cu el, și spune că i-a găsit pe cei doi împreună, la o podgorie din Prahova.

”Prima dată în viața mea, când m-am întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiță, nu acasă. Nu știu dacă o mai are acum, avea o podgorie între Ploiești și Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi în 2011”, a spus Penalul la Antena 3.

 Hop și Băsescu, la mișto, pe Facebook...

„Mă aştept ca inculpatul tupeist Sebastian Ghiţă şi plagiatorul Victor Viorel Ponta, care și-au permis să spună că eu am fost seful Codrutei Koveși, să primească o replică pe măsura tupeului lor.
Mi-a plăcut răspunsul dat ieri de Laura Codruţa Koveşi, citez “nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă“. Răspuns ferm şi fără echivoc, specific unui înalt magistrat cu onoare.
Cu toate acestea, în spaţiul public circulă două poveşti care trebuie să primească un răspuns la fel de ferm şi menţionez pe scurt poveştile:
1. Laura Codruţa Koveşi, în calitate de Procuror General, a apelat la inculpatul Sebastian Ghiţă pentru realizarea unui raport tehhnic favorabil cu privire la propria-i lucrare de doctorat.
2. În perioada 2011 - 2014, cînd îndeplinise şi îndeplinea succesiv funcţiile de Procuror General şi Procuror Şef DNA, Laura Codruţa Koveşi îl vizita relativ frecvent pe inculpatul Sebastian Ghiţă la domiciliul său din Ploieşti, participând la evenimente şi sărbători de familie (in acea perioadă, Sebastian Ghiţă era inculpat în dosarul Tracia – Asesoft).
Cu certitudine, cele două poveşti, sper eu fabricate şi care circulă în spaţiul public, au ca obiectiv erodarea credibilităţii şefei DNA. În acelaşi timp, sunt convins că aceste poveşti publice nu vor putea deturna cursul dosarelor penale facute corect de procurori, pentru că DNA este o instituţie şi nu un singur om.
Cred că toţi cei care au investit şi investesc încredere în Laura Codruţa Koveşi au nevoie de un răspuns public ferm al acesteia.
Sper din tot sufletul ca, la sfirşitul acestei întîmplări publice, cel încoronat cu titlul de mincinos să fie Sebastian Ghiţă.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...