„Sunt singurul care a observat părul de pe burtică?” 

„Sunt singurul care a observat părul de pe burtică?” 

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, atât din cauza aparițiilor sale provocatoare, cât și din cauza job-ului pe care îl are. Nu mai este un secret faptul că tânăra își vinde fotografiile pe OnlyFans și că din acest obicei își câștigă existența, scrie protv.ro .

Bia Khalifa nu ține de cont de nimic din jurul ei atunci când își dorește să creeze conținut pentru contul său de pe platforma OnlyFans. Aceasta postează constant fotografii care mai de care mai atrăgătoare, care să incite imaginația bărbaților ce plătesc 8 euro lunar pentru a-i vedea trupul armonios.

Recent, Bia a decis să diversifice conținutul de pe platforma dedicată adulților și a realizat o ședință foto extrem de sexy, în jacuzzi. În fotografiile postate se poate observa cum diva a renunțat la sutien și s-a lăsat pozată din toate unghiurile.

Mai mult decât atât, blondina a postat și un mesaj alături de fotografii:

„Una dintre cele mai bune zile din ultima perioadă. Ședința foto a fost pur și simplu... wow!”, a scris Bia Khalifa în dreptul imaginilor.

Fanii au lăsat zeci de comentarii la imaginile Biancăi: „Zeiță!” // „Regină!” // „Așa frumusețe n-a mai văzut Taiwanul” // „Sunt singurul care a observat părul de pe burtică?”

Sursă foto: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat