„Sunt victima unui Fuck News!”/CTP, mesaj disperat în miez de noapte!

„Sunt victima unui Fuck News!”/CTP, mesaj disperat în miez de noapte!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu avertizează românii că circulă în mediul online o „înscenare financiară” în care îi sunt folosite numele şi imaginea. „Văz că nu au limite minciuna și tupeul celor care fabrică pe net înscenări financiare folosind numele și imaginea subsemnatului”, scrie Cristian Tudor Popescu pe pagina de Facebook.

Textul integral publicat de CTP pe Facebook:

Fuck News Amazon cu Cristian Tudor

Văz că nu au limite minciuna și tupeul celor care fabrică pe net înscenări „financiare” folosind numele și imaginea subsemnatului. După cea cu Bitcoin, noua înșelătorie ce mi-a fost semnalată „informează” că fac bani pe ceva numit Amazon Investment și îi chem pe toți românii să se îmbogățească și ei.

Escrocii îmi pun poza în cadrul de ecran Știrile ProTV, deasupra plasează emblemele BBC, Daily Mail, The Sun, The Guardian, unde s-ar mai găsi „articolul”, și scriu dedesubt că am apărut la… Sinteza zilei, invitat de M. Gâdea, ca să explic cum oricine poate deveni milionar în dolari în 3 luni. Textul fantasmagoric continuă cu altă balivernă, „BNR a încercat să împiedice interviul cu Cristian Tudor”, și cu un interviu „exclusiv”, complet inventat, împănat cu alte fotografii ale subsemnatului, cu Cristian Tudor. În întreaga făcătură, nu apare Popescu, doar Cristian Tudor, probabil ca să se poată pretinde în instanță că nu era vorba de mine – adică ăla din poze e altul!

Rahatul pe colivă e o „mărturie” a unui cetățean numit „Dorin”, care ar fi investit la Amazon Investment îndemnat de mine și acum „întoarce banii cu lopata”.

Având în vedere noile reglementări juridice privind uzurparea de identitate pe internet, studiez posibilitatea unei acțiuni în justiție. Până atunci, stimați cititori, orice ați vedea și auzi în legătură cu afaceri și investiții ale subsemnatului, să știți că nu sunt nici măcar Fake News, sunt Fuck News!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…