Superliga: FCSB-Universitatea Craiova. Goluri la extreme...

Superliga: FCSB-Universitatea Craiova. Goluri la extreme...

FCSB şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii de fotbal.

Foto: FCSB via Facebook.

FCSB a deschis scorul după doar 58 de secunde, prin francezul Malcom Edjouma (2), care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Laurenţiu Popescu. Universitatea a reuşit egalarea în min. 90+1, când bosniacul Elvir Koljic a reluat cu capul din cornerul croatului Ante Roguljic, mingea intrând în poartă după ce a fost deviată de Iulian Cristea.

Oaspeţii au mai avut o ocazie mare în min. 89, dar portarul Ştefan Târnovanu a salvat golul la şutul lui Koljic.

Golul marcat de Edjouma este al treilea cel mai rapid din acest sezon. Argentinianul Juan Bauza a înscris cel mai rapid gol al sezonului, după 45 de secunde, pentru FC U 1948 Craiova în meciul cu Rapid Bucureşti (2-1), în etapa a 25-a. Al doilea cel mai rapid gol realizat în acest campionat a fost reuşit în etapa a 24-a de Sebastian Mailat (FC Botoşani), după 54 de secunde în meciul cu Petrolul Ploieşti (5-0).

În min. 44, fundaşul stânga al Universităţii, Basilio Ndong, a fost eliminat, dar arbitrul a anulat decizia după verificarea video, pentru ofsaid la Valentin Miculescu la faza cu pricina.

La meci au asistat 23.247 spectatori. FCSB este la al doilea meci pe teren propriu fără victorie, după 2-3 cu Farul. Universitatea, care pierduse în precedentele două deplasări, venea după o victorie acasă cu campioana CFR Cluj (2-0).

În tur, Universitatea a câştigat cu 2-1.

FC FCSB - Universitatea Craiova 1-1 (1-0), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Malcom Edjouma (2), respectiv Elvir Koljic (90+1).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Bogdan Gheorghe (Bucureşti)

Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPFA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…