Superliga: Universitatea Craiova căștigat în deplasare la Sf. Gheorghe

Superliga: Universitatea Craiova căștigat în deplasare la Sf. Gheorghe

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal, prima a returului.

Faza golului. Foto: Captură video

Unicul gol al partidei a fost reuşit de fundaşul stânga Bogdan Vătăjelu (58), cu un şut cu dreptul la păianjen, din marginea careului.

Sepsi OSK a dominat, pe alocuri categoric, jocul, ratând numeroase ocazii de gol, dintre care s-au remarcat trei ale lui Mario Rondon (de două ori a salvat Giedrius Arlauskis). Gazdele au avut şi două bare, prin Pavol Safranko (89) şi Anas Achahbar (90+3), dar şi Universitatea a trimis o dată mingea în bară, prin Ante Roguljic (90+1).

Pentru antrenorul gazdelor, italianul Cristiano Bergodi, aceasta a fost meciul cu numărul 200 pe prima scenă din România. El a condus-o pe Universitatea în 2020 în 17 jocuri.

Sepsi OSK a suferit a patra înfrângere consecutivă în campionat (Farul, CFR, FCSB şi Universitatea Craiova), dintre care trei au fost pe teren propriu.Universitatea a reuşit a treia victorie consecutivă, acesta fiind primul meci în care nu a primit gol, după o serie de opt partide de campionat în care apărarea a cedat cel puţin o dată.

În tur, scorul a fost egal, 2-2.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova 0-1 (0-0), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe

A marcat: Bogdan Vătăjelu (58)

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); al patrulea oficial: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)

Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Stelian Slabu (Braşov)

Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”