Supraviețuire miraculoasă a unui soldat ucrainean. Glonțul i-a străpuns casca, nu și capul VIDEO

Supraviețuire miraculoasă a unui soldat ucrainean. Glonțul i-a străpuns casca, nu și capul VIDEO

Militarul ucrainean a scăpat aproape nevătămat din această experiență, alegându-se doar cu o mică zgârietură la nivelul scalpului.

Glonțul i-a străpuns casca FOTO: captură video

Un militar ucrainean se poate considera norocos după ce un glonț tras de inamicul rus i-a penetrat casca metalică pe care o purta pe cap. Cazul a fost prezentat pe Twitter de jurnaliști, sub titlul “Chiar și norocul este de partea apărătorilor ucraineni”.

“Un soldat AFU a supraviețuit în mod miraculos după ce un glonț i-a penetrat casca. Mai mult, apărătorul ucrainean a scăpat aproape nevătămat după un astfel de tir”, potrivit postării.

Forţele ruse au continuat să atace Kievul pentru a doua noapte la rând, după ce au tras o ploaie de rachete asupra capitalei ucrainene în noaptea de Revelion şi mai devreme în cursul zilei de sâmbătă.

Un tânăr de 19 ani a fost spitalizat în districtul Desnianski din Kiev, a anunţat primarul Vitali Kliciko pe Telegram, după ce resturi de dronă au căzut pe o stradă şi au deteriorat o clădire din acest district.

Şi Kirilo Timoşenko, consilier prezidenţial, a informat că resturi de dronă au lovit districtul Desnianski din nord-estul Kievului, deteriorând o clădire. Cartierul, situat pe malul stâng al Niprului, este în principal o zonă rezidenţială şi cel mai populat cartier al capitalei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”