Supraviețuiri miraculoase din ruinele provinciei Hatay: mai mulți copii. Fetița salvată după 147 de ore

Supraviețuiri miraculoase din ruinele provinciei Hatay: mai mulți copii. Fetița salvată după 147 de ore

Un tată şi o fiică, un copil de vârstă mică şi o fetiţă de 10 ani s-au aflat printre supravieţuitorii scoşi duminică din mijlocul ruinelor clădirilor prăbuşite în provincia Hatay.

Bloc dărâmat cu totul FOTO Profimedia

Un tată şi o fiică, un copil de vârstă mică şi o fetiţă de 10 ani s-au aflat printre supravieţuitorii scoşi duminică din mijlocul ruinelor clădirilor prăbuşite în provincia Hatay, din sudul Turciei, potrivit Reuters.

Seismele care au avut loc luni au pus la pământ porţiuni întregi din mai multe oraşe din Turcia şi Siria, provocând moartea a cel puţin 28.000 de persoane. Deşi operaţiunea de salvare a intrat în cea de-a şasea zi, iar şansele de a mai găsi persoane în viaţă sub dărâmături se împuţinează, echipele de intervenţie găsesc în continuare supravieţuitori.

Potrivit unei înregistrări publicate de municipalitatea din Istanbul, salvatorii din Hatay extrag o fetiţă de 10 ani printr-o spărtură din podeaua unei clădiri avariate după care o transportă pe o targă. Fetiţa, pe nume Cudi, a stat sub dărâmături 147 de ore, a mai precizat municipalitatea din Istanbul.

Tot în Hatay, salvatorii au extras un copil mic din resturile unei clădiri prăbuşite. Într-o înregistrare dată publicităţii de Ministerul Sănătăţii din Turcia, o fetiţă zace în tăcere pe o targă, plină de răni şi de praf, în timp ce salvatorii o transportă într-un loc sigur.

În centrul Hatay, un bărbat şi fiica lui Emira, în vârstă de cinci ani, au fost de asemenea scoşi în viaţă dintr-o clădire distrusă. Potrivit înregistrării video date publicităţii duminică de municipalitatea din Kocaeli, salvatorii au conversat cu Emira şi cu tatăl ei cât timp erau încă prinşi sub dărâmături.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”