Supraviețuitor al masacrului de la festivalul de muzică din Israel, detalii cutremurătoare: „A fost ca un măcel de animale” VIDEO

Supraviețuitor al masacrului de la festivalul de muzică din Israel, detalii cutremurătoare: „A fost ca un măcel de animale” VIDEO

Risc Seismic

Un supraviețuitor al masacrului de la festivalul de muzică de la Nova a descris ceea ce s-a întâmplat ca pe un "măcel de animale" într-un interviu acordat miercuri CNN.

Povestea supraviețuitorului atacului Hamas FOTO: Captură video

"Este ca și cum ar duce toate animalele într-un singur loc și le-ar împușca", a declarat Sahar Ben-Sela dintr-un scaun cu rotile într-un spital din Tel Aviv, povestind cu lux de amănunte cum s-a instalat o "mare panică" când au început împușcăturile, pe fondul atacurilor Hamas din acest weekend, scrie edition.cnn.com.

"Chiar și în cea mai mare și cea mai rea scenă pe care am văzut-o în filme, nu pot să explic câte gloanțe și rachete zburau în jurul nostru", a spus el.

Un ofițer de poliție i-a indicat lui Sahar și altora să intre într-un adăpost, a spus el - un apel ascultat de zeci de persoane. Dar, din nefericire, atacatorii au început să arunce grenade în adăpost și să împuște oamenii "de aproape", a spus Sahar. Mulți dintre ei au murit.

"Am fost lovit... dar nu am putut înțelege cu adevărat ce s-a întâmplat", a spus Sahar.

Lumea, a adăugat el, ar trebui să știe că "a fost un festival al păcii și nu am făcut nimic pentru a-i provoca. Noi doar dansam și ne distram".

Cel puțin 260 de cadavre au fost găsite la locul festivalului, pe un teren agricol rural, nu departe de granița dintre Gaza și Israel, potrivit serviciului israelian de salvare Zaka.

Unii participanți au fost văzuți în videoclipuri postate pe rețelele de socializare fiind luați ostatici de răpitori înarmați.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat