SURPRIZĂ! Cine sunt specialiștii care-au penetrat-o la priză pe Crătițăreasa lui Dragnea. Amănunte INCENDIARE!

Surse avizate au explicat pentru G4Media.ro că „experții” chemați de ministru acasă să îi „deparaziteze” locuința de posibile microfoane sunt chiar cei care i-au „plantat” microfonul în priză. Era vorba de un dispozitiv vechi, ieftin și nefuncțional.

Au simulat găsirea unui microfon pe care chiar ei l-au pus în locul în care chipurile l-ar fi găsit”, au declarat sursele G4Media.ro, care au mai explicat că ”microfonul nici măcar nu avea loc în priza în care a fost găsit”.

Sursele G4Media.ro spun că ”specialiștii” au căutat foarte probabil să câștige bunăvoința ministrului, să îi intre în grații, să arate că sunt utili, ”uite ce au descoperit și ce buni sunt ei”. Lăsând partea amuzantă la o parte, e vorba de faptul ca anumite cercuri au încercat să ”captureze” ministrul, câștigându-i bunăvoința, făcându-se indispensabili, au explicat surse avizate.

Numai că ministrul s-a panicat și a chemat poliția și procuratura care au deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu.

Fapta a fost clasată pe literele a și b, ceea ce, în limbaj juridic, înseamnă că fapta nu există sau nu este prevăzută de legea penală.

”Fapta de violare de domiciliu nu există, cei doi au intrat în locuința lui Carmen Dan cu acceptul surorii ei, fără ca ministrul să fie de față”.

Cei doi ”experți” sunt Mihai Bercaru și Cătălin Coman. Primul este ginerele lui Bujor Florescu, fostul șef al DGIPI, serviciul secret al MAI, de pe vremea lui Vasile Blaga. Coman a fost cadru SRI și apoi al MAI, acum pensionat.

Chestorul Florescu este la rîndul său pensionat și se ocupă cu o firmă de ”securitate” .

Context. În noiembrie 2017, Carmen Dan a anunţat că a găsit în apartamentul în care locuieşte cu chirie un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul de Interne declara atunci că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. “Am găsit în locuinţa mea un dispozitiv care, după prima verificare, pare un dispozitiv de înregistrare audio (…) într-una dintre camerele din apartamentul în care locuiesc. Fac precizarea că nu locuiesc într-o locuinţă a RAAPPS-ului şi în momentul în care am descoperit acest dispozitiv am procedat aşa cum era normal şi firesc – am sesizat organul competent, Poliţia Română, care a făcut demersurile necesare. Înţeleg că s-a înregistrat un dosar penal. (…) Am avut surpriza să constat că într-o priză de telefon, e oarecum suspect până şi locul unde era amplasat dispozitivul, am găsit acest dispozitiv. Era mascat în interiorul acelei prize, nu era un dispozitiv la vedere. (…) Era un dispozitiv care era conectat la o sursă de alimentare şi înţeleg că avea şi o baterie care probabil alimenta dispozitivul când s-ar fi întrerupt sursa de energie”, a explicat ministrul.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici