SURPRIZĂ! Cine sunt specialiștii care-au penetrat-o la priză pe Crătițăreasa lui Dragnea. Amănunte INCENDIARE!

SURPRIZĂ! Cine sunt specialiștii care-au penetrat-o la priză pe Crătițăreasa lui Dragnea. Amănunte INCENDIARE!

Surse avizate au explicat pentru G4Media.ro că „experții” chemați de ministru acasă să îi „deparaziteze” locuința de posibile microfoane sunt chiar cei care i-au „plantat” microfonul în priză. Era vorba de un dispozitiv vechi, ieftin și nefuncțional.

Au simulat găsirea unui microfon pe care chiar ei l-au pus în locul în care chipurile l-ar fi găsit”, au declarat sursele G4Media.ro, care au mai explicat că ”microfonul nici măcar nu avea loc în priza în care a fost găsit”.

Sursele G4Media.ro spun că ”specialiștii” au căutat foarte probabil să câștige bunăvoința ministrului, să îi intre în grații, să arate că sunt utili, ”uite ce au descoperit și ce buni sunt ei”. Lăsând partea amuzantă la o parte, e vorba de faptul ca anumite cercuri au încercat să ”captureze” ministrul, câștigându-i bunăvoința, făcându-se indispensabili, au explicat surse avizate.

Numai că ministrul s-a panicat și a chemat poliția și procuratura care au deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu.

Fapta a fost clasată pe literele a și b, ceea ce, în limbaj juridic, înseamnă că fapta nu există sau nu este prevăzută de legea penală.

”Fapta de violare de domiciliu nu există, cei doi au intrat în locuința lui Carmen Dan cu acceptul surorii ei, fără ca ministrul să fie de față”.

Cei doi ”experți” sunt Mihai Bercaru și Cătălin Coman. Primul este ginerele lui Bujor Florescu, fostul șef al DGIPI, serviciul secret al MAI, de pe vremea lui Vasile Blaga. Coman a fost cadru SRI și apoi al MAI, acum pensionat.

Chestorul Florescu este la rîndul său pensionat și se ocupă cu o firmă de ”securitate” .

Context. În noiembrie 2017, Carmen Dan a anunţat că a găsit în apartamentul în care locuieşte cu chirie un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul de Interne declara atunci că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. “Am găsit în locuinţa mea un dispozitiv care, după prima verificare, pare un dispozitiv de înregistrare audio (…) într-una dintre camerele din apartamentul în care locuiesc. Fac precizarea că nu locuiesc într-o locuinţă a RAAPPS-ului şi în momentul în care am descoperit acest dispozitiv am procedat aşa cum era normal şi firesc – am sesizat organul competent, Poliţia Română, care a făcut demersurile necesare. Înţeleg că s-a înregistrat un dosar penal. (…) Am avut surpriza să constat că într-o priză de telefon, e oarecum suspect până şi locul unde era amplasat dispozitivul, am găsit acest dispozitiv. Era mascat în interiorul acelei prize, nu era un dispozitiv la vedere. (…) Era un dispozitiv care era conectat la o sursă de alimentare şi înţeleg că avea şi o baterie care probabil alimenta dispozitivul când s-ar fi întrerupt sursa de energie”, a explicat ministrul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră