SURPRIZĂ! Cioloș a început să CONTEZE în „ECUAȚIE”? Au început ȘICANĂRILE!

SURPRIZĂ! Cioloș a început să CONTEZE în „ECUAȚIE”? Au început ȘICANĂRILE!

A început să conteze Cioloș în ecuația puterii din România? De-aia au început șicanările? Asta e a doua după „vila” descoperită de tembeliziunea lui Ghiță! Echipa de comunicare a premierului Dacian Cioloş a fost sesizată în legătură cu furtul identităţii şefului Executivului pe Facebook, cei de la Guvern reclamând incidentul. 

Echipa de comunicare a premierului a fost sesizată în legătură cu faptul că a apărut un cont de Facebook care foloseşte numele şi poza premierului după ce pe pagina Melaniei Medeleanu falsul Dacian Cioloş a postat următorul comentariu - ''Super! Felicitări pt asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre STIE că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinţei ca e creată pt a face bine celorlalţi. Abia atunci Cerul se intâlneşte cu Pământul!'', au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Guvernului.

Aceştia au precizat că echipa de comunicare a Guvernului a reclamat furtul de identitate la Facebook, fără a depune plângere la poliţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?