Surpriză! Cu cine a petrecut Simona Halep Crăciunul la Londra...

Surpriză! Cu cine a petrecut Simona Halep Crăciunul la Londra...

Simona Halep își petrece sărbătorile de iarnă departe de România, în așteptarea procesului pentru dopaj, alături de o foarte bună prietenă.

În așteptarea procesului pentru dopaj, Simona Halep a petrecut Crăciunul la Londra, alături de Georgiana Herda, prietena și confidenta sportivei din Constanța.

Aceasta este a doua excursie în străinătate pe care Halep o face împreună cu prietena ei, după ce jucătoarea de tenis a divorțat de omul de afaceri Toni Iuruc. La începutul lunii, cele două au vizitat Grecia împreună cu un grup de prieteni.

Simona Halep petrece sărbătorile de iarnă la Londra, alături de cea mai bună prietenă a ei.

După ce românca a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini, Georgiana s-a fotografiat și ea pe străzile capitalei Angliei: „Să vă fie bine și frumos în suflet, fetelor! Londra e o poveste în orice anotimp!”, a comentat o fană a Simonei.

Simona Halep și Georgiana Herda se cunosc de la Constanța, încă din clasa întâi, iar fosta colegă i-a devenit confindentă dublei campioane de Grand Slam! De asemenea, Simona i-a oferit o funcție importantă Georgianei, numind-o președintele „Fundației Simona Halep”, potrivit prosport.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă