Surpriză la Moscova! Principalul propagandist al lui Putin și apărător al valorilor tradiționale rusești, are o amantă și doi copii nelegitimi cu cetățenie americană

Surpriză la Moscova! Principalul propagandist al lui Putin și apărător al valorilor tradiționale rusești, are o amantă și doi copii nelegitimi cu cetățenie americană

Vladimir Soloviov, principalul propagandist al lui Putin și apărător al valorilor tradiționale rusești, are o amantă și doi copii nelegitimi cu cetățenie americană.

Svetlana Abrosimova, o fostă jucătoare de baschet, ar fi mama celor doi copii nelegitimi. Propagandistul, care detestă Occidentul, și-a dus special amanta în Statele Unite pentru ca ea să nască acolo, iar copii au primit un pașaport american la naștere. Abrosimova însăși are un pașaport american, scrie publicația FBK.

În Rusia, Abrosimova deține o vilă de 650 de metri pătrați în cartierul Sirius din Soci, unde proprietatea valorează aproximativ 500 de milioane de ruble.

Vecinii baschetbalistei sunt soția generalului Serghei Surovikin și fiul secretarului Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev.

Cu toate acestea, autoritățile ruse ascund numele proprietarilor de cabane din stațiunea de elită.

Datele despre apartamentul din Moscova al amantei lui Soloviov au fost șterse din registrul imobiliar Rosreestr. Jurnaliștii notează că nu vor dezvălui secretele vieții personale a lui Soloviov, dar sunt revoltați de ipocrizia lui și cer să explice prezența imobilului din Statele Unite și cetățenia americană a copiilor.

Propagandistul nu a comentat încă acuzațiile.

Recent unul dintre fiii legitimi ai lui Soloviov, care locuiește în Marea Britanie, a fost în epicentrul unui scandal. Tânărul, după cum s-a dovedit, iubește să se ​​îmbrăcarea în haine de femei și are recenzii bune de la vizitatorii cluburilor gay.

După ce imaginile șocante ale fiului lui Soloviov au început să fie publicate chiar și de presa rusă, acesta i-a acuzat pe jurnaliști că lucrează pentru Ucraina. Cu toate acestea, isteria propagandistului nu l-a scăpat de revolta rușilor de rând.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /