Surpriză la „Te cunosc de undeva!“: ce rol vor avea telespectatorii

Surpriză la „Te cunosc de undeva!“: ce rol vor avea telespectatorii

Noul sezon al show-ului transformărilor începe pe 1 aprilie, la Antena 1, iar telespectatorii vor fi și ei implicați.

Pepe și Alina Pușcaș, pregătiți de un nou sezon „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Cel de-al 19-lea sezon „Te cunosc de undeva!“ vine cu o mulţime de surprize, atât în rândul concurenţilor, cât şi la masa juriului şi în sistemul de acordare a premiilor. Astfel, începând din acest sezon, telespectatorii vor putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro, pentru ca în marea finală cuplul care a acumulat cele mai multe voturi să primească Premiul de popularitate.

„Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de popularitate, acordat de public. Telespectatorii pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la TV şi până sâmbăta următoare. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon“, a dezvăluit prezentatorul show-ului, Pepe.

„Te cunosc de undeva!“: care sunt concurenții din noul sezon

Din acest sezon, l a masa juriului va sta și Mihai Petre. Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă.

Ajuns la al 19-lea sezon, transforming show-ul „Te cunosc de undeva!“ vine cu o abordare cu nouă. Opt cupluri de artişti au spus „Da“, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Aceștia sunt: Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul , ADDA şi Un artist niciodată trist, Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rap, Amna şi Milionara din Tenerife, CRBL şi Vocea din online, Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock dar și Wrs şi Emilian, câştigătorii sezonului 10 .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu