Surpriză totală! Pentru cine face naveta în Mexic una dintre cele mai frumoase românce

Surpriză totală! Pentru cine face naveta în Mexic una dintre cele mai frumoase românce

Surpriză totală! Pentru cine face naveta în Mexic una dintre cele mai frumoase românce. Cântăreața Raluka (33 ani), una dintre cele mai apreciate artiste din România, trăiește o poveste de dragoste secretă cu un bărbat misterios.

Ea merge foarte des în Mexic, la Tulum, acolo unde s-a îndrăgostit de un evreu bogat, proprietar al mai multor hoteluri.

Guy Kouris are 55 de ani și patru copii din relații anterioare și a trăit 20 de ani în Argentina, înainte de a ajunge în Mexic.

Guy a implementat conceptul Mayahana în investițiile lui hoteliere, care înseamnă calea spre iluminare, o metodă simplă de relaxare și conectare, scrie ziare.com .

Într-un interviu pentru triveglobal.com, Guy spune că adoră călătoriile și filmele și că a încercat în Mexic să construiască o afacere turistică simplă, în care să nu deranjeze prea mult natura. Spre exemplu, șezlongurile nu sunt ținute mereu de plajă pentru a lăsa loc liber țestoaselor, iar oaspeții primesc șampon și săpun din miere mayașă în recipiente reîncărcabile, pentru a limita consumul de plastic.

Raluka și Guy nu s-au afișat niciodată împreună, posibil și din cauza distanței și a timpului relativ scurt petrecut împreună. Singura fotografie cu Kouris este cea de mai jos

guy


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990