SURSE Amănunte INCENDIARE despre întâlnirea Dragnea-Iohannis de la Cotroceni! Infractorul a fost preș. Cică președintele nu i-a promis nimic!

SURSE Amănunte INCENDIARE despre întâlnirea Dragnea-Iohannis de la Cotroceni! Infractorul a fost preș. Cică președintele nu i-a promis nimic!

Amănunte incendiare despre întâlnirea Dragnea-Iohannis de la Cotroceni! Vasilica a vrut să-i lase singuri și s-a cerut la toaletă însă președintele a rugat-o să rămână, că oricum discuția s-a terminat! Infractorul a fost preș. Cică președintele nu i-a promis nimic! Informațiile sunt culese din mai multe surse, din ambele tabere. 

Președintele nu a fost singur la întâlnirea cu cei doi, a fost însoțit de o consilieră. Lucru care l-a fâstâcit pe Dragnea. Una dintre surse spune că, la un moment dat, spre finalul discuției, dintr-un anumit motiv, consiliera președintelui a ieșit din încăpere. Ca la un semn, Vasilica/Viorica, s-a ridicat de pe scaun și a întrebat unde este toaleta. Președintele, zâmbind larg și cu subânțeles, a rugat-o să mai rabde puțin, că oricum discuția este pe final și, la ieșire, o s-o îndrume consiliera, dacă este cazul.

Deci, se pare, stăpânul și sluga au avut un plan. Pe care președintele l-a parat ca și cum s-ar fi jucat cu niște copii.

Mai mult, toată lingușeala de preș a președintelui PSD s-a dovedit a fi inutilă. Iar siguranța afișată apoi de Iohannis, la conferința de presă de după întâlnire, ar veni din altă parte. Că n-a făcut și nici nu va face vreun troc cu Liviu Dragnea. Are alți ași în mânecă. Și ei vor fi folosiți numai dacă lucrurile o vor lua iar razna.

Una dintre surse spune că inclusiv actuala vizită de la Bruxelles a Proastei de la Videle a fost deblocată printr-un gest de bunăvoință al președintelui. Și am fost rugați să ne uităm că vizita a fost anunțată oficial de Guvern de-abia după vizita celor doi la Cotroceni.

Chiar și așa va fi doar o vizită de mâna-a doua. După cum s-a văzut astăzi, Tusk n-a ieșit cu ea la declarații, a ieșit Tajani.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…