SURSE Beuran, îngropat definitiv de procurorii DNA! Va fi testat cu detectorul de minciuni. Este suspectat de mărturie mincinoasă și de amenințare. Denunțătoarea ar fi fost intimidată de persoane căutate acum de anchetatori

SURSE Beuran, îngropat definitiv de procurorii DNA! Va fi testat cu detectorul de minciuni. Este suspectat de mărturie mincinoasă și de amenințare. Denunțătoarea ar fi fost intimidată de persoane căutate acum de anchetatori

SURSE Beuran, îngropat definitiv de procurorii DNA! Va fi testat cu detectorul de minciuni. Este suspectat de mărturie mincinoasă și de amenințare. Denunțătoarea ar fi fost intimidată de persoane căutate acum de anchetatori.

Procurorii DNA au decis să extindă acuzaţiile la adresa medicului Mircea Beuran, fiind suspectat de infracțiunea de mărturie mincinoasă și cea de amenințare, pe lângă faptele de corupție pentru care a fost deja pus sub acuzare, dezvăluie site-ul justnews.ro, care citează surse din anchetă. Alături de doctorul Mircea Beuran şi alte persoane sunt cercetate pentru aceste fapte, iar procurorii DNA urmează să recurgă la confruntări şi testări cu detectorul de minciuni.

Plaja acuzaţiilor din dosar s-a extins şi cu privire la infracțiunea de ameninţare, ce ar fi fost comisă la adresa martorei, denunţătoare a medicului Beuran. Este vorba de chirurgul Carmen Haiducu, care ar fi fost ameninţată pe pagina sa Facebook de persoane care acum sunt căutate de procurorii DNA și de polițiști.

Femeia a depus plângerea prealabilă pentru fapta de hărţuire pe data de 3 martie, iar după primele verificări, anchetatorii DNA s-au autosesizat și pentru infracțiunea de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei. Aceste fapte s-ar fi comis prin intermediul aplicaţiei Facebook.

Pe de altă parte, procurorii DNA au solicitat recent Spitalul de urgență Floreasca noi înscrisuri în legătură cu activităţile de serviciu ale medicului Mircea Beuran, iar pe data de 20 februarie, pe numele lui Mircea Beuran și la dispoziția DNA au fost depuse într-un cont special sumele de 21.400 lei şi 1.250 euro.

Mircea Beuran este suspectat de procurorii DNA că ar fi primit o mită de 10.000 de euro în anul 2018, pentru a scoate la concurs un post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală. Postul urma să fie scos la concurs la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, iar fenunțul a fost formulat chiar de persoana care a dat banii, respectiv chirurgul Carmen Haiducu.

Curtea de Apel București a decis pe 20 februarie să mențină decizia dată de Tribunalul Municipiului București, privind plasarea medicului Mircea Beuran în arest la domiciliu.

Citește integral pe site-ul  justnews.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...