SURSE Care sunt variantele de premier ale PSD dacă trece moțiunea de cenzură

SURSE Care sunt variantele de premier ale PSD dacă trece moțiunea de cenzură

Vasile Dâncu, Cristian Socol și Remus Pricopie sunt variantele vehiculate de conducerea interimară a PSD drept propuneri cu care vor merge la consultările cu președintele Iohannis în eventualitatea căderii guvernului Orban la moțiunea de cenzură de azi, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

E posibil ca PSD să meargă la negocierile de la Cotroceni cu o propunere comună cu Pro România dacă moțoiunea de cenzură trece.

Vasile Dâncu, membru al grupului de la Cluj, a intrat în dizgrație odată cu preluarea totală a puterii în PSD de către Liviu Dragnea. Anterior, el a fost vicepremier și ministru al Dezvoltării în guvernul Cioloș și ministrul Informațiilor Publice în guvernul Năstase.

Cristian Socol este economist și unul dintre artizanii programului de guvernare al PSD – Dragnea. El a susținut puternic creșterea salariilor bugetarilor și a pensiilor pentru a stimula consumul intern. Este un partizan al unui stat puternic implicat în economie.

Remus Pricopie este rector pentru al treilea mandat la SNSPA. A fost ministru al Educației în guvernul Ponta. SURSA:  G4Media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…