SURSE Cursa pentru Statele Unite. Iohannis vrea o întâlnire în iunie cu președintele Trump/Dragnea speră să intre pe ușile deschise de lobby-iști la Departamentul de Stat

SURSE Cursa pentru Statele Unite. Iohannis vrea o întâlnire în iunie cu președintele Trump/Dragnea speră să intre pe ușile deschise de lobby-iști la Departamentul de Stat

Presedintele Klaus Iohannis spera sa obtina o intalnire cu presedintele Donald Trump in luna iunie, in timp ce persedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face un lobby intens pentru o vizita la Departamentul de Stat, au declarat pentru HotNews.ro  surse politice. Pregatirea vizitei prezidentiale in Statele Unite se afla inca in faza incipienta si nu este inca clar daca va avea loc o intrevedere Iohannis-Trump.

DC News a anuntat, joi, ca American Jewish Committee (AJC) intenționează să-i înmâneze președintelui Klaus Iohannis o medalie, cu ocazia Forumului Global pe care îl va organiza la Washington, între 4-6 iunie, mentionand ca vizita ar putea fi o ocazie pentru a se întâlni cu președintele Donald Trump.

Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, si Liviu Dragnea isi face un lobby puternic pentru o noua vizita in Statele Unite, unde spera sa fie primit la Departamentul de Stat. Un grup de lobby-isti americani, aceiasi care i-au aranjat in ianuarie participarea lui Dragnea la ceremonia de investire a presedintelui Trump, s-ar fi aflat de curand in Romania la invitatia lui Dragnea.

Semnificativ este faptul ca plenul Parlamentului a aprobat, marți, componența grupului "Pro-America", care va fi condus de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Din acest grup fac parte, printre alții, fostul ministru al justiției Florin Iordache, fostul ministru de externe, Titus Corlatean, Iulian Iancu dar si parlamentari de la PNL, USR, ALDE si PMP.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…