SURSE Dăncilă vrea congres pentru alegerea noului președinte PSD în luna iunie. Tensiuni cu gruparea Stănescu-Firea!

SURSE Dăncilă vrea congres pentru alegerea noului președinte PSD în luna iunie. Tensiuni cu gruparea Stănescu-Firea!

Premierul Viorica Dăncilă va pleda la ședința Comitetului Executiv programată să înceapă la ora 11 pentru organizarea Congresului PSD unde ar urma să fie ales noul președinte în cursul lunii iunie, în timp ce gruparea Stănescu – Firea ar dori ca alegerea noului președinte să fie organizată după alegerile prezidențiale din acest an, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid .

Potrivit acestora, ședința de astăzi se anunță tensionată, în condițiile în care gruparea Gabriela Firea-Paul Stănescu-Gabriel Ciolacu este suspectată de negocieri cu Pro-România. Aceștia, la rândul lor, o acuză pe Viorica Dăncilă de pactizare cu președintele Iohannis și îi reproșează că a  numit la Guvern în poziția de consilier oameni din afara partidului, fără consultarea acestuia.

După condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, funcția de președinte interimar al PSD a fost preluată de premierul Dăncilă iar cea de președinte executiv de Paul Stănescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”