Surse: Din șpăgi, Adrian Ionel îi cumpăra nenumărate genți Hermes domnișoarei Mihaela Vasile

Surse: Din șpăgi, Adrian Ionel îi cumpăra nenumărate genți Hermes domnișoarei Mihaela Vasile

Adrian Ionel este pus sub control judiciar pentru cinci infracțiuni în concurs: luare de mită, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influență, instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, toate pedepsite cu ani grei de pușcărie.

Individul e poreclit de cunoscuți „dl. Goe” acesta fiind numit la UNIFARM SA prin semnătura lui Raed Arafat deși la vârsta de 34 de ani, încă lucra la firma mamei sale, un SRL care a avut o activitate minoră și care a și fost radiată în anul 2012, anul numirii odraslei în funcția de conducere de la compania publică, aflată sub autoritatea Ministerului Sănătății, dezvăluie  Curentul .

Surse din PSD ne-au declarat că Ionel a fost plantat la UNIFARM de generalul SRI Ion Maranda, fostul șef al Direcției de Protecție Internă a serviciului. În anul 2015, Ionel este numit director general al Institutului Cantacuzino unde începe să se prezinte în mod fals ca profesor doctor, așa cum se vede în documentul emis de Ministerul Afacerilor Externe cu participanții la Forumul Economic de la Marea Neagră (BSEC) (Click AICI). Ionel nu numai că nu e cadru didactic universitar și nici nu are vreun doctorat dar cu toate insistențele noastre la Spiru Haret, Unifarm, Institutul Cantacuzino și Academia SRI nu am reușit să aflăm unde și-a susținut impostorul examenul de licență la absolvirea Facultății de Drept de la Spiru Haret, neacreditată în anul 1999. Detalii AICI.
Ionel nici prea inteligent nu pare: deși MFP a acordat în martie, din veniturile statului rezultate din privatizare, o finanțare de 1,15 miliarde de lei societății Unifarm, într-unul din e-mailurile sale de răspuns, Adrian Ionel ne-a explicat: „Compania Nationala Unifarm SA nu foloseste bani publici, aceasta este o informatie eronata”.
Așadar dl. Goe toca banii UNIFARM convins fiind că aceștia erau bani privați. Acționar unic al UNIFARM este statul român prin Ministerul Sănătății reprezentat în perioada 23.12.2019-25.05.2020 în AGA de cumătrul lui Nelu Tătaru, Lucian Timofticiuc, fost consilier al ministrului, acum plasat la Antibiotice SA Iași.
Cum lucra Ionel: negocia șpaga, semna contractul, plătea Din Unifarm și primea comisionul. Din comunicatul DNA mai aflăm că „din cauză că societatea comercială furnizoare NU a achitat nicio sumă din procentul de 18 % convenit, inculpatul Ionel Eugen Adrian, în calitate de director general al C.N. Unifarm S.A a decis rezilierea unilaterală a contractului.”

Deci dacă dădeai șpaga, mergea mai departe contractul, nu dădeai șpaga, contractul se rezilia iar Ionel înfiera furnizorul prin declarații în presă.
Cazul anchetat acum de DNA se referă la un contract încheiat cu firma BSG unde s-a schimbat patronatul în timpul derulării contractului. Patronatul care a intrat mai târziu în firma BSG n-a dat şpaga negociată anterior, Ionel s-a enervat şi a reziliat contractul.
Surse judiciare ne-au declarat că Ionel negociase șpaga cu intermediarul Andre Jaderian, cetățean român și nu cu un turc cum eronat prezintă Antena 3 în încercarea de a-l salva de pușcărie pe dl. Goe.
Ionel trăiește cu o domnișoară pe nume Mihaela Vasile căreia i-a dăruit multe poșete Hermes de zeci de mii de Euro, aceasta fiind colecționară de produse de lux. O poșetă Hermes poate ajunge să coste și peste o sută de mii de Euro.
Așa că enervat că firma nu i-a mai dat comisionul cu care el avea programat niște shopping, Ionel a declarat pentru Rise Project: „BSG Business Select se numește firma intermediară dintre furnizorul turc și Unifarm, înregistrată fiind lângă Bucuresti, la parterul unui bloc de pe strada Eroilor din orașul Pantelimon. Iar pentru că a mutat marfa dintr-o parte în alta, a câștigat în jur de 300.000 de euro. Au fost printre singurii care au depus ofertă, cu vreo două săptămâni înainte să se materializeze transportul, ne lămurește Adrian Ionel, șeful Unifarm.” conform Rise Project.
Ceea ce nu a lămurit Ionel a fost „unde au depus oferta”, dacă la restaurant, dacă la benzinărie …


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?