SURSE Fostul adjunct al SPP, Gabriel Creţu, trecut în rezervă de preşedintele Iohannis, a fost găsit la percheziţiile făcute în clinica de la țară unde se consuma ceai Ayahuasca

SURSE Fostul adjunct al SPP, Gabriel Creţu, trecut în rezervă de preşedintele Iohannis, a fost găsit la percheziţiile făcute în clinica de la țară unde se consuma ceai Ayahuasca

Fostul numărul doi din Serviciul de Pază şi Protecţie, Gabriel Creţu, a fost depistat la Clinica din satul Stănești, de lângă comuna Răcari (Dâmbovița), care îi aparține Vanessei Youness, iubita fostului șef al serviciului de informații din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, la percheziţiile făcute pe 14 decembrie, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro .

El s-ar fi aflat printre cele 39 de persoane care s-au înscris pentru a participa la evenimentul ce urma să aibă loc între 13 şi 15 decembrie. Potrivit aceloraşi surse, Gabriel Creţu ar fi apropiat al lui Gelu Oltean, fiind foști colegi la Academia de Poliție.

Procurorii DIICOT susțin că la clinica din Dâmboviţa aveau loc reuniuni de consum Ayahuasca, ceai care conține un drog de mare risc, DMT.

În urma descinderilor, Gelu Oltean, iubita sa Vanessa Youness şi un cetăţean de origine britanică au fost arestaţi preventiv.

Context

Președintele Kalus Iohannis a semnat joi decretul privind trecerea în rezervă a prim-adjunctului directorului SPP, Gabriel Creţu, general-locotenent – cu trei stele. Trecerea în rezervă, s-a spus, a fost făcută la cererea generalului în vârstă de 53 de ani.

Sursa: Agerpres/ Autor: Lucian Tudose


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”