SURSE Guvernul urmează să-l înlocuiască pe actualul prefect al Bucureștiului, care nu înghite porcăriile Gabrielei Firea, cu un argat al Clanului Pandele/Firea

SURSE Guvernul urmează să-l înlocuiască pe actualul prefect al Bucureștiului, care nu înghite porcăriile Gabrielei Firea, cu un argat al Clanului Pandele/Firea

Guvernul ar urma să-l înlocuiască din funcție pe actualul prefect al Bucureștiului, Sever Romulul Stana, cu un apropiat al primarului Gabriela Firea, au declarat pentru  G4Media.ro surse politice. Potrivit acestora, este vorba despre Marius Cristian Ghincea, fost prefect de Ilfov, în prezent director în Primăria Capitalei.

Firea ar dori să elimine astfel o sursă de blocaj în activitatea primăriei, actualul prefect contestând in instanță mai multe proiecte, de la înființarea companiilor municipale până la achiziția de terenuri din Parcul Verdi.

Consiliul General al Capitalei a aprobat, în şedinţa de miercuri, cu 29 de voturi ”pentru” şi 16 ”împotrivă” (PSD și ALDE), un număr de 20 de proiecte care prevăd confirmarea înfiinţării companiilor din cadrul Holdingului Municipal.

Guvernul l-a numit în funcție pe actualul prefect, Sever Romulus Stana, în luna ianuarie, după ce Speranței Cliseru, o apropiată a familiei Pandele, i-a încetat mandatul. Stana

Stana, fost consilier al primarului din sectorul 6, Gabriel Mutu, președinte interimar al PSD București, a fost numit în condițiile în care Firea se afla în plin război cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea.

Viitorul prefect, Marius Cristian Ghincea, este în prezent director general în Primăria Capitalei iar potrivit declarației de avere are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Soția, Alexandra Ghincea, este consillier în cadrul Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Vezi aici declarația de avere depusă în martie 2019 de Marius Cristian Ghincea:


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...