SURSE La „Conclavul Penalilor”, unde s-a CONCEPUT Ordonanța 13, ar fi participat și Blaga și Gorghiu! Vin SURPRIZE MARI!

SURSE La „Conclavul Penalilor”, unde s-a CONCEPUT Ordonanța 13, ar fi participat și Blaga și Gorghiu! Vin SURPRIZE MARI!

Surse extrem de bine poziționate spun că la „Conclavul Penalilor”, unde a fost concepută forma brută a Ordonanței 13, pe lângă pesediști, ar fi participat și liberalii Vasile Blaga și Alina Gorghiu. Dar și un reprezentant al UDMR. Aceleași surse mai spun că în dosarul instrumentat de DNA ar putea apărea surprize mari. Și că nu este exclus ca la acea întâlnire să fi participat și un personaj care se afla sub mandat de interceptare. În ceea ce ne privește, noi ne îndoim că Alina Gorghiu ar fi putut risca să participe la așa ceva. Viața a dovedit însă că de la politicieni te poți aștepta la orice...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...