Surse media din Rusia: Doi şefi FSB au fost puşi sub arest la domiciliu. Putin, extrem de nemulţumit de activitatea acestui serviciu

Surse media din Rusia: Doi şefi FSB au fost puşi sub arest la domiciliu. Putin, extrem de nemulţumit de activitatea acestui serviciu

Doi şefi ai FSB, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, au fost puşi sub arest la domiciliu, a anunţat un jurnalist rus de investigaţii, specializat în anchete despre serviciile secrete şi de spionaj ale Federaţiei Ruse, scrie Digi24 .

„Putin pare să fie extrem de nemulţumit de activitatea FSB în Ucraina: el s-a dezlănţuit asupra Serviciului 5 SOiMS (departamentul de informaţii externe al FSB). Serghei Beseda, şeful acestui serviciu şi adjunctul său Boluh, au fost plasaţi sub arest la domiciliu, conform surselor pe care le am în acest serviciu”, a declarat jurnalistul rus de investigaţii Andrei Soldatov.

Andrei Soldatov este un jurnalist rus expert în serviciile de informaţii şi autor al cărţii best-seller „Rețeaua Roșie”. Soldatov mai este co-fondator şi redactor al site-ului de investigaţii agentura.ru .

Experţii americani estimează că Rusia a pierdut până la 6.000 de militari în doar două săptămâni de război în Ucraina. Rusia a recunoscut pierderea a circa 500 de militari, în vreme ce Ucraina susţine că pierderile armatei ruse se ridică la peste 11.000 de militari.

Pe 21 februarie, cu trei zile înainte invadării Ucrainei de către Rusia, Vladimir Putin l-a umilit în faţa camerelor TV pe actualul director al serviciului de spionaj extern al Rusiei, Serghei Narîșkin, în ședința Consiliului de Securitate al Federației Ruse.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria