SURSE Nemulțumiri în USRPLUS față de miniștrii Muncii, Agriculturii și Energiei, dar și de proiecte amânate de UDMR/ Vlad Voiculescu, susținere totală din partea colegilor de partid

SURSE Nemulțumiri în USRPLUS față de miniștrii Muncii, Agriculturii și Energiei, dar și de proiecte amânate de UDMR/ Vlad Voiculescu, susținere totală din partea colegilor de partid

Mai multe nemulțumiri s-au acumulat în USRPLUS față de miniștrii Muncii, Agriculturii și Energiei, dar și din cauza unor proiecte amânate de UDMR, susțin surse politice consultate de G4Media.

Totodată, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-ar bucura de susținerea totală a colegilor de partid, susține aceleași surse.

Discuțiile au fost purtate în cadrul ședinței Birourilor Naționale Reunite USR-PLUS organizată vineri seară ca urmare a începerii urmăririi penale după sesizarea corpului de control al premierului la Ministerul Sănătății: ”Nici nu se pune problema de a nu îl susține pe Vlad Voiculescu și activitatea lui, suntem solidari cu tot ce face”, au declarat sursele G4Media.

Mai multe nemulțumiri s-ar fi strâns la adresa miniștrilor Raluca Turcan, Adrian Oroș și Virgil Popescu (din cauza Legii offshore), toți de la PNL.

Membrii USRPLUS ar mai fi nemulțumiți și din cauza unor proiecte cu care au defilat în campania electorală, dar pe care UDMR le amână, cum ar fi comisia specială parlamentară care urma să modifice legislația electorală: ”Luni vor fi discutate într-o ședință a coaliției de guvernare”, au mai precizat sursele G4Media.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…