SURSE Paul Ionescu, director la cancelaria lui Dragnea, a fost audiat ca martor într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

SURSE Paul Ionescu, director la cancelaria lui Dragnea, a fost audiat ca martor într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Paul Ionescu, director la, cancelaria președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost audiat luni dimineața, timp de o oră și jumătate, în calitate de martor la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani instrumentat de serviciul de macro criminalitate economică – financiară, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. La ieșirea de la audieri, Paul Ionescu a declarat că ”dosarul nu este din zona politică sau parlamentară”, precizând că nu poate furniza nici un detaliu din acest dosar.

Paul Ionescu: omul cu un garaj în declarația de avere, fost angajat la Niro Investment Group

Potrivit declarației de avere din iunie 2018, Paul Ionescu nu deține în proprietate clădiri sau terenuri, dar raportează un garaj în suprafață de 13,91 mp în București. Ionescu mai declară două mașini, un Renault Megane din 2002 și un Peugeot 508 din 2012. Ionescu are un credit la BRD contractat în 2017 și scandent în 2022 în valoare de 63100 de RON.

Potrivit declarației de avere din 2015, Ionescu P. Paul Mihail a lucrat la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Potrivit acestei declarații de avere, Ionescu Paul Mihail a încasat venituri salariale în anul fiscal anterior de la Niro Investement SA (13949 RON), de la Fundația pentru Tineret a Municipiului București (3600 RON), de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (6639 RON) și de la SC Caravelle SRL (327 de RON).

Omul de afaceri Nicolae Dumitru (zis Niro, proprietarul Niro Investment Group) a fost eliberat, în septembrie 2017, după ce a executat o parte din pedeapsa de doi ani şi patru luni de închisoare, primită pentru trafic de influenţă în dosarul „Microsoft”, decizia fiind definitivă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…