SURSE Președintele n-ar accepta-o pe Dăncilă! Dragnea se duce la Cotroceni cu o listă de semnături, la șantaj

SURSE Președintele n-ar accepta-o pe Dăncilă! Dragnea se duce la Cotroceni cu o listă de semnături, la șantaj

Surse convergente declară că președintele nu ar accepta-o pe Viorica Dăncilă, propunerea PSD/ALDE pentru funcția de premier. Și că ar solicita o nouă nominalizare. Este exclus ca președintele să nominalizeze o persoană din afara Coaliției PSD/ALDE, spun aceleași surse.

Aceleași surse mai spun că Dragnea se va duce miercuri la Cotroceni, la consultări, cu o listă cu semnături pentru a-i demonstra președintelui că PSD/ALDE au majoritatea necesară validării în Parlament a noului Guvern condus de Viorica Dăncilă.

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis se va consulta cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Potrivit agendei şefului statului, consultările vor începe la ora 12,00, cu reprezentanţii PSD şi ALDE. La ora 13,00 sunt programate consultările cu PNL, la 14,00 - cu USR, la 14,30 - cu PMP, iar la 15,00 - cu UDMR. Reprezentanţii grupului parlamentar al minorităţilor naţionale se vor întâlni cu preşedintele la ora 15,30.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...