SURSE PUCI în PSD? Care ar fi adevăratul motiv al internării lui Dragnea! Vineri s-a certat crunt cu Pieleanu.

SURSE PUCI în PSD? Care ar fi adevăratul motiv al internării lui Dragnea! Vineri s-a certat crunt cu Pieleanu.

SURSE PUCI în PSD? Care ar fi adevăratul motiv al internării lui Dragnea! Vineri s-a certat crunt cu Pieleanu din cauza declarației despre Mandachi: „Liviule, dacă mai dai două d-ăstea poți să tragi obloanele!” Surse din PSD vorbesc despre un puci împotriva lui Dragnea. Și despre o ceartă cu sociologul Marius Pieleanu, vineri, la scurt timp după ce Dragnea a ieșit și l-a jignit pe inițiatorul mișcării Șîeu, Ștefan Mandachi. Pieleanu l-a sunat nervos și i-a adus aminte că partidul se află deja la 29 la sută și trendul este descrescător.  „Liviule, dacă mai dai două d-ăstea poți să tragi obloanele! Fă o pauză, internează-te, pleacă undeva, dispari!”, i-ar fi spus Pieleanu. 

Pe de altă parte, se pare că în PSD se coace un nou puci. Condus, spun sursele noastre, de Marian Oprișan și Paul Stănescu, doi dintre baronii influenți. Aceste surse spun că, dincolo de audierea de la Curtea Supremă, pe care o putea evita și în alt fel, noua tentativă de a fi înlăturat din fruntea partidului este adevăratul motiv pentru care ar fi regizat tot circul cu internarea. 

A fost singura soluție pentru a amâna CEx-ul și a nu provoca suspiciuni la baza partidului.

Luni urma ca Biroul Permanent al PSD să se întrunească, iar în cursul săptămânii era programat CEx, cu prezentarea listei candidaților la alegerile pentru Parlamentul European.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”