SURSE: Răceala dintre Tăriceanu și Dragnea a intrat în faza cronică

SURSE: Răceala dintre Tăriceanu și Dragnea a intrat în faza cronică

Călin Popescu Tăriceanu este tot mai nemulțumit de comportamentul liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a rupt în ultimele trei săptămâni dialogul politic, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice. Tot mai mulți membri ALDE i se plâng lui Tăriceanu că ”Dragnea le-a luat tot: acces la afaceri, la funcții politice și în firmele de stat”, au mai declarat sursele citate pentru G4Media.ro.

”Tăriceanu solicită întâlniri pe care Dragnea le tot amână, pentru a rezolva diverse probleme legate de guvernare”, au explicat sursele g4media.ro.

După toate indiciile, ruptura s-a produs în urmă cu cel puțin trei săptămâni, din cauza ambițiilor prezidențiale manifestate de Călin Popescu Tăriceanu. Un sondaj realizat în perioada 1-19 martie la comanda ALDE anunța că numărul doljenilor care vor candidați separați este aproape egal cu al celor care vor candidat comun PSD-ALDE. În situația unui candidat comun, 48% îl vor pe Tăriceanu și doar 8% pe Dragnea.

Că relația dintre cei doi lideri scârțâie s-a văzut și după sărbătorile de Paște. Întrebat marți cum comentează participarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la un eveniment organizat de SRI, Tăriceanu a dat următorul răspuns: „Discutaţi cu cei care au făcut aceste afirmaţii, nu-mi puneţi mie întrebarea referitoare la obligaţiile sau calităţile în care participă la o serie de reuniuni alte persoane. Eu, în ceea ce mă priveşte, ştiu cum să mă comport. În viaţă eu am învăţat aşa: civilii cu civilii şi restul”. (sursa: Digi24)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…