SURSE: Răceala dintre Tăriceanu și Dragnea a intrat în faza cronică

SURSE: Răceala dintre Tăriceanu și Dragnea a intrat în faza cronică

Călin Popescu Tăriceanu este tot mai nemulțumit de comportamentul liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a rupt în ultimele trei săptămâni dialogul politic, au declarat pentru G4Media.ro  mai multe surse politice. Tot mai mulți membri ALDE i se plâng lui Tăriceanu că ”Dragnea le-a luat tot: acces la afaceri, la funcții politice și în firmele de stat”, au mai declarat sursele citate pentru G4Media.ro .

”Tăriceanu solicită întâlniri pe care Dragnea le tot amână, pentru a rezolva diverse probleme legate de guvernare”, au explicat sursele g4media.ro .

După toate indiciile, ruptura s-a produs în urmă cu cel puțin trei săptămâni, din cauza ambițiilor prezidențiale manifestate de Călin Popescu Tăriceanu. Un sondaj realizat în perioada 1-19 martie la comanda ALDE anunța că numărul doljenilor care vor candidați separați este aproape egal cu al celor care vor candidat comun PSD-ALDE. În situația unui candidat comun, 48% îl vor pe Tăriceanu și doar 8% pe Dragnea.

Că relația dintre cei doi lideri scârțâie s-a văzut și după sărbătorile de Paște. Întrebat marți cum comentează participarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la un eveniment organizat de SRI, Tăriceanu a dat următorul răspuns: „Discutaţi cu cei care au făcut aceste afirmaţii, nu-mi puneţi mie întrebarea referitoare la obligaţiile sau calităţile în care participă la o serie de reuniuni alte persoane. Eu, în ceea ce mă priveşte, ştiu cum să mă comport. În viaţă eu am învăţat aşa: civilii cu civilii şi restul”. (sursa: Digi24)


Citește și:

populare
astăzi

1 Alin Stoica, declarații revoltătoare despre România în presa belgiană

2 Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ

3 Punct de cotitură în război? / Rusia lansează în premieră rachete din Marea Azov asupra Ucrainei

4 VIDEO „Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”

5 Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”