Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

SURSE Tabăra Dragnea din PSD, pe cale să piardă puterea. Viorica Dăncilă va înclina balanța în CEx.

Tabăra Dragnea din PSD este pe cale să piardă puterea. Viorica Dăncilă va înclina balanța în CEx, spun surse din ambele tabere. Conform acestora, tabăra puciștilor s-a lărgit în ultimele două săptămâni, pe fondul scandalului intern declanșat de remanierea guvernului dar și de, mai ales, a modului în care Dragnea a distribuit deja locurile de europarlamentari. Sursele vorbesc despre un număr de peste 60 de parlamentari care au aderat la mișcarea condusă de facto de Paul Stănescu. Însă la ziua de naștere a deputatului Gabriel Petrea, văzută și ca o ședință a grupului puciștilor, ar fi fost în jur de 80 de parlamentari.

Surse din ambele tabere spun însă că, indiferent de ceea ce vor ambele tabere, cea care va decide cine va deține în continuare puterea în PSD este Viorica Dăncilă. Că ea va înclina balanța în CEx-ul care va decide remanierea Guvernului.

Potrivit surselor noastre, nimeni nu știe, în acest moment, ce decizie ar putea lua Dăncilă, unul dintre motivele nervozității extreme a lui Dragnea din ultimele zile.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dăncilă, huiduită și apărată de zeci de jandarmi, a fost ascunsă într-o vulcanizare auto din Novaci! Apo…

2 Info. Acesta este sondajul distribuit de Dragnea liderilor locali sâmbătă seara.

3 VIDEO Acum, în Piața Victoriei

4 ALERTĂ Jandarmi cu scuturi, ca la 10 august, aduși la mitingul PSD de la Târgoviște!

5 Șah-mat Rusia+PSD / ALDE

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima