SURSE Tensiuni în familia Dăncilă din cauza lui Dragnea! Întâlnire de taină la Scroviștea!

Tensiuni în familia Dăncilă din cauza lui Dragnea! Întâlnire de taină la Scroviștea! O sursă din anturajul lui Cristinel Dăncilă, soțul premierului României, spun că în familia Dăncilă au apărut înainte de Paște tensiuni legate de poziția umilitoare la care este supusă Viorica de anturajul lui Dragnea. Viorica Dăncilă ar fi avut înainte de Paște o criză de plâns și soțul s-a enervat că n-a vrut să-i spună care este motivul. Cristinel l-a sunat pe Dragnea să-l întrebe ce s-a întâmplat și acesta, deși sunt amici, i-a spus să-și vadă de treabă, că e obosită, din cauza asta plânge. Mai mult, l-a rugat să n-o streseze și el în plus. 

După Paște, spune aceeași sursă, Cristinel Dăncilă a început s-o sune mai des pe Viorica. Bineînțeles, paznica pusă de Dragnea lângă ea i-a dat imediat raportul. Și lucrurile s-au tensionat rău. Pentru că Dragnea și-a trimis un argat să vorbească cu Cristinel, să se calmeze. Atunci a apărut informația că Viorica Dăncilă amenință cu demisia.

Dragnea a fost foarte speriat. A sunat în disperare. Și-a cerut scuze, a promis, i-a lingușit pe amândoi. 

În acest weekend urma ca cei doi soți Dăncilă să fie musafiri la Scroviștea, la palat. Aseară Dragnea a comis-o grav de tot. Viorica a fost astăzi foarte tensionată când a trebuit să răspundă la întrebările privind memorandumul. Se schimonosea la fiecare întrebare. Este cert că are probleme.

 Amănunt: Viorica Dăncilă l-a sunat pe președinte după trei ore! Dragnea, bărbat adevărat, a lăsat-o singură în fața uraganului...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…