SURSE Tudose: Bă, în noaptea asta hotărâți-vă! Luați-i gâtul! De mâine vă va f...te el pe voi, unul câte unul/Cică e măcel în PSD!

SURSE Tudose: Bă, în noaptea asta hotărâți-vă! Luați-i gâtul! De mâine vă va f...te el pe voi, unul câte unul/Cică e măcel în PSD!

E măcel total în PSD! Sunt mai multe tabere, nu numai tabăra Tudose și tabăra Dragnea. În această noapte toate taberele au programate întâlniri pentru stabilirea strategiei la Comitetul Executiv Național de joi. Tudose le-a transmis celor din tabăra lui Dragnea următorul mesaj: „Bă, în noaptea asta hotărâți-vă! Luați-i gâtul! De mâine vă va f...te el pe voi, unul câte unul.”

Între Dragnea și Tudose s-a stabilit ca Vlase, Stănescu, Bădălău și Ciolacu să fie cureaua de transmisie între cele două tabere. Lui Dragnea îi tremură noada rău de tot. Pentru că inclusiv ai lui îl urăsc pe Tăriceanu. Iar Tudose se folosește de avantajul ăsta. Dar nu pe simpatii se joacă la noapte. Ci pe putere, bani și dosare.

E măcel.

Atenție mare la niște personaje care în aceste zile au tăcut mâlc: Gabriela Firea, Olguța Vasilescu și Marian Oprișan.

Cică la întâlnirea de marți dintre Dragnea și Tudose fiecare a venit în buzunar cu ceva despre celălalt. Dragnea a arătat primul. Tudose a zâmbit și a scos ce avea el. Dragnea a înlemnit... Numai Coldea știa despre chestia aia...

Și nu uitați, perchezițiile la CJ Teleorman continuă...




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…