SURSE Un influent cleric iranian a murit după ce a căzut de la etaj într-un hotel din București. Justiția română urma să decidă dacă îl extrădează în Iran

SURSE Un influent cleric iranian a murit după ce a căzut de la etaj într-un hotel din București. Justiția română urma să decidă dacă îl extrădează în Iran

Gholem Reza Mansouri, cleric și magistrat iranian care aștepta o decizie a justiției române privind posibila sa extrădare în Iran, a murit vineri după ce a căzut de la etaj dintr-un hotel situat în centrul Bucureștiului,au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. El a căzut în holul interior al hotelului.

Poliția română a anunțat incidentul printr-un comunicat, fără să facă însă publică identitatea bărbatului care a murit. ”Astăzi, la ora 14:30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată prin apel pe 112, de către recepția unui hotel, cu privire la faptul că un bărbat, ce era cazat într-o camera, a căzut de la un etaj superior, decedând”, arată Poliția.

Gholem Reza Mansouri urma să afle pe 10 iulie verdictul Curții de Apel București în privința extrădării sale, cerută de guvernul din Iran, potrivit Radio Europa Liberă.

El era acuzat în țara sa că ar fi luat mită 500.000 de euro pentru a scăpa de închisoare un oficial din Teheran, motiv pentru care Iran l-a dat în urmărire internațională. Gholem Reza Mansouri este acuzat de militanții pentru drepturile omului de torturarea și încarcerarea ziariștilor independenți după ce în 2013 a decis arestarea a 20 de jurnaliști într-o singură zi.

El a venit în România din Germania și a fost arestat în baza mandatului Interpol. Ulterior, magistrații l-au eliberat din arest.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?