SURSE Va ieși un scandal uriaș cu mișmașurile de la CCR! Președintele, împiedicat să numească un judecător de blatul dintre Dorneanu și Dragnea!

SURSE Va ieși un scandal uriaș cu mișmașurile de la CCR! Președintele, împiedicat să numească un judecător de blatul dintre Dorneanu și Dragnea!

Va ieși un scandal uriaș cu mișmașurile de la CCR! Președintele, împiedicat să numească un judecător de blatul dintre Dorneanu și Dragnea! Sursele noastre vorbesc despre noi amănunte șocante care vor exploda în piață despre modul cum CCR, în conivență cu Dragnea/PSD, a blocat înlocuirea judecătorului Petre Lăzăroiu, născut Ceaușescu, considerat omul lui Băsescu în CCR încă de la Referendumul din 2012, cu un judecător care trebuia propus de actualul președinte, Klaus Iohannis.

Practic, în acest moment, CCR este ultima relicvă a fostului USL! Judecătorii propuși de PSD și PNL votează cot la cot, ca o coaliție politică!

Sursele noastre spun că scandalul abia a început!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie