SURSE/Mazăre n-a plecat de capul lui! S-a întâlnit cu Dragnea acum două săptămâni! Fiu-său l-ar putea urma

SURSE/Mazăre n-a plecat de capul lui! S-a întâlnit cu Dragnea acum două săptămâni! Fiu-său l-ar putea urma

Mazăre n-a plecat de capul lui! S-a întâlnit cu Dragnea acum două săptămâni! Fiu-său l-ar putea urma. Sursele noastre spun că Mazăre nu este la prima ieșire din țară. Că a mai ieșit. Și că la una dintre ieșiri a mai avut o întâlnire cu Dragnea. Ultima s-ar fi consemnat acum două săptămâni. Și n-ar fi exclus ca, după sărbători, băiatul lui Dragnea să-l urmeze pe Mazăre. Sursele noastre spun mai multe însă nu putem da astfel de informații. 

Cică Dragnea este mai mult ca sigur, în baza informațiilor pe care le are, că fiul său va fi înhățat de procurori în dosarul TelDrum.

Pentru cine a uitat, Dragnea și Mazăre sunt prieteni foarte buni. Mazăre fiind cel care l-a dedulcit la Brazilia. Unul dintre oamenii de încredere ai lui Mazăre face acum pușcărie pentru că a intrat în posesia unui document care-l viza pe Dragnea, din DNA, de exemplu. Tot de la Mazăre a preluat-o Dragnea, ca om de încredere, și pe Shhaideh.

Cert este că lucrurile au devenit foarte urâte în jurul lui Dragnea. Iar primele săptămâni ale anului viitor vor aduce cu ele evenimente spectaculoase.

Ați văzut cum vorbesc americanii despre el? „Dragnea și clica lui”...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

2 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel