SURSE/Mazăre n-a plecat de capul lui! S-a întâlnit cu Dragnea acum două săptămâni! Fiu-său l-ar putea urma

SURSE/Mazăre n-a plecat de capul lui! S-a întâlnit cu Dragnea acum două săptămâni! Fiu-său l-ar putea urma

Mazăre n-a plecat de capul lui! S-a întâlnit cu Dragnea acum două săptămâni! Fiu-său l-ar putea urma. Sursele noastre spun că Mazăre nu este la prima ieșire din țară. Că a mai ieșit. Și că la una dintre ieșiri a mai avut o întâlnire cu Dragnea. Ultima s-ar fi consemnat acum două săptămâni. Și n-ar fi exclus ca, după sărbători, băiatul lui Dragnea să-l urmeze pe Mazăre. Sursele noastre spun mai multe însă nu putem da astfel de informații. 

Cică Dragnea este mai mult ca sigur, în baza informațiilor pe care le are, că fiul său va fi înhățat de procurori în dosarul TelDrum.

Pentru cine a uitat, Dragnea și Mazăre sunt prieteni foarte buni. Mazăre fiind cel care l-a dedulcit la Brazilia. Unul dintre oamenii de încredere ai lui Mazăre face acum pușcărie pentru că a intrat în posesia unui document care-l viza pe Dragnea, din DNA, de exemplu. Tot de la Mazăre a preluat-o Dragnea, ca om de încredere, și pe Shhaideh.

Cert este că lucrurile au devenit foarte urâte în jurul lui Dragnea. Iar primele săptămâni ale anului viitor vor aduce cu ele evenimente spectaculoase.

Ați văzut cum vorbesc americanii despre el? „Dragnea și clica lui”...



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa