„Survivor“, „America Express“,„Românii au talent“: totul despre marile show-uri ale începutului de an VIDEO FOTO

„Survivor“, „America Express“,„Românii au talent“: totul despre marile show-uri ale începutului de an VIDEO FOTO

Unele dintre cele mai îndrăgite emisiuni revin în ianuarie cu sezoane noi. Ce au pregătit Pro TV și Antena 1 pentru acest început de an.

„Survivor România“ și ,„Românii au talent“ sunt show-urile pe care mizează Pro TV în acest sezon, în timp ce Antena 1 duce telepectatorilor„America Express - Drumul aurului“.

Lipta pentru audiență se va da la început de săptămână între Antena 1 și Pro TV, care vor difuza în cilele de luni, marți și miercuri, în prime time, „America Express“ , respectiv „Survivor România“.

Concurenții de la Survivor România au ajuns de câteva zile în Republica Dominicană Foto Pro TV

„Survivor România“: cel mai dur reality-show

Pro TV ia startul cu o săptămână mai devreme, din 9 ianuarie, de la 20.30. Concurenții, cei 12 Faimoși și cei 12 Războinici, alături de prezentatorul Daniel Pavel, au ajuns deja în Republica Dominicană, unde se vor desfășura filmările timp de șase luni.

Competiția de la Pro TV este una dintre cele mai dure, concurenții nu vor avea acces la tehnologie sau la produse de igienă, vor avea cantități limitate de mâncare și vor participa la unele dintre cele mai dure probe fizice.

Chiar din prima ediție au apărut tensiuni între concurenți, iar Daniel Pavel ia atitudine: „Ați rămas în afara triburilor! Vă rog să părăsiți ceremonia“, va spune prezentatorul.

Cei 12 Faimoși sunt: Carmen Grebenişan (influencer), Ionuţ Iftimoaie (fost luptător K1), Jorge (cântăreț, prezentator TV), Ada Dumitru (actriţă), Doc - Vlad Munteanu (cântăreț hip-hop), Maria Constantin (cântăreață muzică populară), Bianca Patrichi (dansatoare şi coregraf), Remus Boroiu (antrenor fitness), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu (antreprenor și membru al juriului la „Imperiul Leilor“ ), Ştefania Stănilă (fostă gimnastă), Gheboasă (trapper) .

Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

„America Express – Drumul Aurului“, măsuri sporite de securitate

„America Express – Drumul Aurului“ începe cu o premieră-maraton la Antena 1: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20.30.

După patru sezoane filmate în Asia, de data aceasta aventura se desfășoară pe continentul american, acolo unde Drumul Aurului poartă concurenții celebri de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cele nouă perechi de vedete concurente sunt Andreea Antonescu și Andreea Bălan , Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, influencer, și mama ei, Mihaela.

După ediția italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre. Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale.

„Românii au talent“: al 13-lea sezon

Weekendul este dedicat entertainmentului, astfel că serile de vineri sunt rezervate talent-show-ului „Românii au talent“. Ajuns la cel de-al 13-lea sezon, va fi difuzat la Pro TV din 20 ianuarie, în fiecare vineri, de la 20.30.

Membrii juriului și prezentatorii sunt gata să fie uluiți, să apese butoanele aurii și să se bucure alături de cei de acasă de cei mai tari concurenți. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în adevărați eroi.

Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc. Iar anul acesta va fi și magic. Credeți-mă, oameni buni, va fi ceva dincolo de orice așteptări. Dacă pe noi, după 12 sezoane, ne-a bucurat peste măsură, sper că reacția telespectatorilor va fi cel puțin dublă sau triplă“, a spus Pavel Bartoș înainte de startul noului sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?