„Survivor România“: azi se aleg semifinaliștii. Ce concurent pleacă din Republica Dominicană

„Survivor România“: azi se aleg semifinaliștii. Ce concurent pleacă din Republica Dominicană

Este săptămâna finalei reality-show-ului de la Pro TV. Un concurent părăsește competiția, iar fanii concursului fac deja predicții despre câștigător.

Cinci concurenți luptă pentru un loc în semifinala Survivor România FOTO Pro TV

Marea finală va avea loc mercuri, 24 mai, iar în această săptămână regulile se schimnă. „În fiecare zi, vom avea joc și eliminare“, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel. Astfel că în aecastă seară are loc un nou joc de Imunitate, î urma căruia un concurent părăsește show-ul.

„Câștigi pe o parte și pierzi pe alta“, așa sună o concluzie trasă de unul dintre membrii tribului Taino pe care o vom auzi în această seară. Cea mai puternică provocare a vieții celor rămași în show continuă și îi pune față în față cu noi borne, cu noi momente extrem de importante pentru ei și cu ultimii pași spre finala din 24 mai. A mai rămas foarte puțin până la momentul în care unul dintre cei cinci va deveni campionul Survivor 2023.

După ce Ștefania Stănilă a fost eliminată și a ratat șansa de a ajunge la ultimele lupte din sezon, în această seară vom vedea cum arată atmosfera din trib odată cu plecarea ei. “A plecat o parte din mine. S-a rupt un pic din mine“, va admite Carmen, cea mai bună prietenă a ei din show. De altfel, creatoarea de conținut este în acest moment singura reprezentată a tribului Faimoșilor în această etapă. Pe de altă parte, Andrei Krișan care s-a aflat la nominalizare cu Ștefi, le va transmite celor de acasă mulțumirile lui: „Sunt atât de recunoscător“.

Andrei Krișan FOTO Pro TV

Andrei Krișan FOTO Pro TV

Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa sunt cei cinci care merg în această seară la jocul de Imunitate. Va fi o luptă extrem de importantă, după cum le va explica și Daniel Pavel: „Bine ați venit în săptămâna finalei. În fiecare zi, vom avea joc și eliminare“.

Membrii tribului Taino vor lupta pentru șansa de a se califica direct în semifinala competiției care va avea loc marți! Dacă persoana care va câștiga proba zilei nu va mai avea emoții, ceilalți patru vor aștepta Consiliul pentru a vedea ce au votat telespectatorii la finalul săptămânii trecute de „Survivor România“. Seara se va încheia cu o nouă eliminare! Potrivit click.ro , cea care părăsește concursul este Alexandra Porkolab.

Fanii concursului sunt tot mai nerăbdători pe măsură ce marea finală se apropie, iar comentariile „curg“ în rețelele sociale. Cele mai mari șanse la câștigarea competiției le au Carmen Grebenișan (creatoarea de conținut are un număr mare de fani în rețelele sociale, care, cel mai probabil, vor vota pentru ea) și Dan Ursa (cel mai popular concurent de la această ediție).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…