„Survivor România“. Ce concurent părăsește competiția FOTO VIDEO

„Survivor România“. Ce concurent părăsește competiția FOTO VIDEO

O votare neașteptată și o strategie surprinzătoare: Ștefania Stănilă și Andreea Moromete sunt în pericol de eliminare.

O nouă eliminare are loc astăzi, la Survivor România FOTO Pro TV

În ediția din această seară va fi anunțat concurentul care pleacă din Republica Dominicană, în urma voturilor telespectatorilor. Ștefania Stănilă și Andreea Moromete sunt cele două nominalizate, iar gimnasta este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la această ediție, în timp ce Moromete și-a atras multe antipatii în rândul publicului, care dorește ca fosta Războinică să fie eliminată, din cauza numeroaselor ieșiri necontrolate și derapaje.

Conflictele vor continua și astăzi, când Andreea va recunoaște că a descoperit simbolul Imunității ascunse , dar va spune nu regretă că nu l-a utilizat pentru a evita nominalizarea. „Nu m-a deranjat că m-ai nominalizat, ci că m-ai mințit. Nu am vrut să folosesc simbolul“, îi va spunea ea lui Andrei Krișan, cel care a propus-o pentru eliminare.

După ce a fost nominalizată de Krișan, în Consiliul de aseară, aceasta s-a dezlănțuit la adresa fostului ei coleg din tribul Războinicilor.

Fiecare face în concursul acesta ce simte și dacă unii aleg să calce pe cadavre e modul lor de a o face, eu nu mă regăsesc în asta. Nominalizarea asta e un «cuțit» de la un om pe care l-am considerat prieten. Cât de bine a jucat-o! Cel mai pervers, cel mai fals din toată competiția. Nu-mi vine să cred că te-am considerat prieten“, a spus Andreea Moromete după nominalizare.

În această seară, urmează un nou joc de Comunicare cu o nouă miză importantă: de această dată, apel video cu un prieten, urmează să fie pusă la bătaie. Tot atunci, vom afla și decizia telespectatorilor: ce concurent va fi eliminat de la „Survivor România“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență