„Survivor România“: Daria Chiper de la Războinici a fost eliminată. Fanii concursului acuză nereguli FOTO

„Survivor România“: Daria Chiper de la Războinici a fost eliminată. Fanii concursului acuză nereguli FOTO

Daria Chiper a fost nominalizată la proba de eliminare chiar de colega sa din tribul Războinicilor. Nominalizarea a surprins pe toată lumea și i-a nemulțumit pe fanii concursului.

Daria Chiper, îl lacrimi după ce a fost eliminată de la Survivor România FOTO Cptură Pro TV

Alexandra Ciomag, noua concurentă care a ajuns în tabăra Războinicilor , a pierdut prima sa probă în competiție, în ediția de duminică, așa că a fost nevoită să se reîntoarcă în Exil. Dar nu singură, ci alături de un concurent pe care urma să-l nominalizeze și alături de care urma să lupte pentru a rămâne în concurs.

Spre surprinderea ambelor echipe, nu a ales din tribul Faimoșilor, ci de la Războinici și a nominalizat-o pe colega sa, Daria Chiper.

Acest lucru înseamnă că, persoana care pierdea proba de eliminare, urma să părăsească imediat competiția, direct de pe teren. Aceasta a fost o premieră absolută la „Survivor România“, deoarece rezultatul nu s-a mai decis prin votul publicului. Daria Chiper a pierdut jocul, astfel că a părăsit concursul.

Daria Chiper a câștigat jocul pentru imunitate la „Survivor România“

Acest lucru i-a nemulțumit pe fanii „Survivor“, care au comentat pe pagina de Facebook a concursului, mai ales că Războinica de 21 de ani a adus puncte importante la jocul pentru imunitate.

Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși , astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic“.

„Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise“.

„Nu mi-a plăcut, nu a fost corectă așa o eliminare. Daria nu a avut șansa să o voteze sau nu lumea. Bravo Alexandrei, dar ceva nu s-a «pupat»“.

„Domnul Dan, cum rămâne cu replica aia cum că publicul este suveran și numai el, prin vot, decide cine rămâne și cine pleacă?“.

„Cum e posibil să fie eliminată Daria, (sau oricine de la echipa Războinicilor) în condițiile în care s-a câștigat imunitatea de către Războinici, în joc, pe teren, până la următorul Consiliu?“.

„Cum să-ți alegi colega din grup pentru a o elimina? Oare așa a fost sfătuită de organizatori?“, sunt comentariile care au pus la îndoială corectitudinea acestei eliminări.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi?