„Survivor România“: Kamara este noul concurent din echipa Faimoșilor. Urmează o nouă eliminare FOTO

„Survivor România“: Kamara este noul concurent din echipa Faimoșilor. Urmează o nouă eliminare FOTO

După ce Gheboasă și Maria Constantin au părăsit competiția de la Pro TV, alți doi concurenți au intrat în lupta pentru supraviețuire.

Kamara a intrat în echipa Faimoșilor la Survivor România FOTO Pro TV

La „Survivor România“ a venit câte un concurent nou atât la Faimoși, cât și la Războinici. După ce au fost nominalizați în ediția de miercuri a reality-show-ului, Ionuț Iftimoaie de la Faimoși și Andreea Moromete de la Războinici au ajuns în Exil, unde i-au întâlnit pe Kamara și Alexandra Ciomag, cei doi noi concurenți ai show-ului.

În vârstă de 20 de ani, Alexandra Ciomag este cea mai tânără concurentă din reality-show-ul de la Pro TV. Ea este model și a defilat pentru mari creatori de modă, inclusiv la Săptămâna Modei de la Paris.

Faimoșii și Războinicii s-au pregătit de un nou joc , dar nu înainte să-și facă apariția cei din Exil. Deși se așteptau să se întâlnească doar cu Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete și ei au avut parte de o adevărată surpriză la vederea noilor concurenți.

„Survivor România“: a fost necesară intervenția medicului

Surpriza și mai mare pentru toată lumea a fost faptul că la probă au intrat doar cei patru concurenți din Exil. Iar jocul a fost extrem de dificil, incluzând și bucăți de traseu cu noroi.

Ionuț Iftimoaie a avut foarte mult noroi în ochi pe parcursul probei, astfel că a fost necesară intervenția medicului, la fel și în cazul lui Kamara. Proba a fost foarte solicitantă pentru cei patru, care au ajuns la final epuizați. Cu doar un punct obținut, Alexandra Ciomag a pierdut proba.

Încă o surpriză a urmat la această ediție specială, un nou Consiliu. Cei trei câștigători ai probei s-au întors la echipele lor: Kamara și Ionuț Iftimoaie la Faimoși, iar Andreea Moromete la Războinici. Alexandra Ciomag s-a reîntors în Exil, dar nu singură, ci alături de un concurent pe care urma să-l nominalizeze și alături de care urma să lupte pentru a rămâne în concurs. Concurentul nominalizat și eliminarea vor putea fi urmărite în ediția de luni seara a emisiunii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...