„Survivor România“. Kamara și Vica Blochina s-au aliat împotriva lui DOC. „E super-mega pervers“ VIDEO FOTO

„Survivor România“. Kamara și Vica Blochina s-au aliat împotriva lui DOC. „E super-mega pervers“ VIDEO FOTO

Conflictele se adâncesc în reality-show-ul de la Pro TV, iar concurenții încep să formeze alianțe.

DOC din tabăra Faimoșilor a început să-și atragă antipatii printre coechipierii săi, după ce s-a purtat urât cu unii dintre ei. Pe Kamara l-a tratat urât încă de când a venit pe insulă , iar atunci când a observat că Vica Blochina i-a luat acestuia apărarea, a început s-o șicaneze și pe ea. Într-una dintre nopți, DOC a declanșat o adevărată ceartă în tabără și l-a înjurat pe Kamara.

Vica Blochina e în conflict cu DOC FOTO Pro TV

„În momentul în care Kamara a venit în competiție, DOC a fost foarte vocal. „Este foarte frustrat din cauza faptului că e cineva care îi periclitează locul. Așa e în capul lui. E și bun pe traseu (Kamara – n.r.), se integrează bine în echipă“, a spus Vica. Totodată, aceasta l-a acuzat pe DOC că a sabotat-o la una dintre probe.

„Îl cunoșteai? De ce e așa de agresiv cu tine?“, l-a întrebat ea pe Kamara. Acesta a menționat că l-a văzut de două ori în viața sa pe DOC și că este foarte surprins de comportamentul artistului.

Mulți oameni se schimbă în funcție de interese. Azi ești aici să le spui o vorbă bună, să-i încurajezi, dar cum prind o ocazie, cum au ridicat un pic capul, îți dau ei în cap. Sunt foarte dezamăgit, chiar nu mă așteptam. Eu tot îl văd cu toporișca aia în mână și aruncând în copac. Eu mă feresc de el, pentru că nu se știe cum poate vreodată mă confundă cu un copac. E sangvin, jur! E sangvin! N-am avut nimic cu el de când am venit. Am și zis tot timpul: e un băiat de treabă, poate trece printr-o perioadă mai grea. Dar e prea mult“, a mărturisit Kamara.

Mie, câteodată, mi-e frică de el. După două săptămâni la «Survivor», am descoperit adevărata lui față. E un om super-mega-pervers, e mincinos“, a concluzionat Vica Blochina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Schimbare de tactică? / Rușii au atacat aseară Ucraina cu drone necunoscute, mai greu de interceptat