„Survivor România“. Maria Lungu, cea mai detestată concurentă, a fost eliminată. Cât de mult s-a bucurat echipa ei VIDEO FOTO

„Survivor România“. Maria Lungu, cea mai detestată concurentă, a fost eliminată. Cât de mult s-a bucurat echipa ei VIDEO FOTO

Prin atitudinea sa, concurenta din tribul Războinicilor și-a atras și antipatia colegilor de echipă, și pe cea a publicului care a votat.

Deși a adus puncte pentru echipa Războinicilor și a făcut față probelor dificile, caracterul și personalitatea Mariei Lungu au „atârnat“ greu, iar coechipierii ei și-au dorit s-o excludă din competiție, drept urmare au nominalizat-o pentru eliminare. Alături de ea au mai fost nominalizați Codruța Began și Andrei Neagu. Maria nu a fost simpatizată nici de telespectatori, care au votat ca ea să plece de la „Survivor România“.

Războinicii s-au bucurat că Maria Lungu a părăsit Survivor România FOTO Pro TV

Mai mulți colegi de echipă au spus clar că își doresc eliminarea ei, iar cei mai vehemenți au fost Robert Moscalu, Alin Chirilă și Alexandra Porkolab. De altfel, când prezentatorul Daniel Pavel a anunțat numele Mariei Lungu, Robert Moscalu a avut o reacție necontrolată și a sărit de pe scaun de bucurie. "Bine mă! Nu mai pot de fericire!", a exclamat el. Și ceilalți Războinici aveau zâmbete largi.

Poate că ar trebui, câteodată, să las de la mine, dar nu sunt sigur dacă am învățat lecția asta“, a spus Maria, după aflarea rezultatului. „Să fie mai atenți, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. O să zic comparația asta pentru că, de multe ori, ei sunt creduli, prea buni la suflet“, le-a transmis colegilor ei.

Războinicii au decis s-o nominalizeze pentru eliminare deoarece aceasta crea zilnic conflicte în tabără.

Maria Lungu, „războinica“ de la „Survivor România“

Încă din prima zi, când Războinicii au ajuns pe insula unde locuiesc, Maria Lungu și-a arătat caracterul impulsiv . Ea s-a simțit vizată de o remarcă a colegei de trib, Codruța, așa că a declanșat primul mini-conflict. „Sunt multe caractere diferite și nu vrea nimeni să cedeze. Și nici eu“, a comentat aceasta. Colegul ei, Robert Moscalu, a intervenit în conflict: „În unele momente, trebuie să taci din gură… că suntem o echipă“, i-a spus el. „Maria e prea din topor“, a comentat acesta ulterior.

Nu vă prea suport. Și nici voi pe mine“, le-a spus mai spus ea propriilor colegi, după încheierea probei.

Cum era de așteptat, Maria Lungu i-a luat în vizor pe Faimoși, ceea ce nu e de mirare, ținând cont că și-a atacat propriii colegi de echipă chiar din prima zi în care au ajuns în jungla din Republica Dominicană. Tocmai de aceea a primit porecla Bia Khalifa .

Maria Lungu s-a născut la Chișinău, în anul 1995. Ea s-a mutat la Londra, pentru a studia designul vestimentar și a devenit între timp stilist. A mai cochetat cu televiziunea și a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei“, de la Kanal D. Aici a format un cuplu cu Cristian Marinescu, dar cei doi s-au despărțit după emisiune.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?